• Zondag 6 september de 2e bekerwedstrijd tegen DTC. Een aangepaste opstelling vanwege de vele afwezigen. Met Meis in de goal en Linda als laatste vrouw was het even wennen, maar al snel kwamen de mooie combinaties. Veel kansen leverde het nog niet op. Halverwege de 1e helft kopt Anniek raak uit een mooi hoekschop van Esmée. Comfortabel rusten  met een 1-0 voorsprong.
    Na rust blijven we goed voetballen. Er wordt niets meer weggeven. Een mooie pass van Iris op Anniek, die de bal op een Messi- achtige manier meeneemt en de keeper kansloos laat, 2-0. In de 2e helft vallen Jennyka en Esmée van MO19 uitstekend in. Wat heet, na een afgeslagen aanval neemt Esmée de bal ineens en scoort met een geweldige lob!
    Eindstand 3-0. Op naar de tweede bekerronde?