• Nadat Frans ter Horst zijn mooiste outfit uit de kledingkast had opgehaald, kon de wedstrijd na een half uur eindelijk beginnen.

    Na een sterk begin van EMOS, waarin veel kansen werden gecreëerd, wisten ze zich halverwege de eerste helft op 1-0 voorsprong te zetten door een mooie voorzet waardoor Marlot de bal er direct in kon schieten. EMOS bleef de sterkste ploeg, maar toch wist MVV er een goal in te prikken (vraag me niet hoe...)1-1. In de laatste minuut voor het rustsignaal wist Marlot opnieuw het doel te vinden en werd de tweede goal door de benen van de keepster in het net gelegd 2-1.

    In de rust zijn volgens Marcel “even de puntjes op de i gezet” (meer wilde hij er niet over kwijt..).

    In de tweede helft zijn dan ook daadwerkelijk de puntjes op de i gezet. Vlak na rust wist EMOS de voorsprong te vergroten doordat de keepster van MVV de bal losliet en Eline de bal er zo in kon schieten, 3-1. Ook in de tweede helft wist EMOS de bal voornamelijk in bezit te houden. Ondanks dat EMOS de bovenliggende partij was, kregen ze een penalty tegen. Het zou een penalty kunnen zijn, maar de VAR kon vandaag niet aanwezig zijn waardoor er geen uitsluitsel kan worden gegeven. Rachel raakte de bal nog aan, maar MVV benutte de penalty goed.3-2. Nog enkele kleine mogelijkheden aan beide kanten, maar EMOS trok het over de streep!
    Ondertussen is er contact geweest met boer Harmsen, de platte wagen staat gereserveerd voor EMOS. Want ja, je weet maar nooit...... Op naar het kampioenschap