• VR1 moest zondag uit naar een van de kampioenskandidaten: ATC '65. Op het warme kunstgras speelden onze vrouwen een van de beste wedstrijden dit seizoen en waren de eerste 25 minuten heel duidelijk de betere partij. Met goed voetbal werd ATC teruggedrongen en in de 13e minuut was het Esmee, na een goede combinatie door het centrum, en ondanks een aan haar shirt hangende tegenstander, die wist te scoren, 0-1.
  Helaas moest Iris naar de kant met een enkelblessure, maar EMOS bleef sterker, Minke stuurde Esmee weg op rechts, die had een perfecte voorzet op Eline in huis: 0-2 halverwege de 1e helft.
  Hierna wist ATC, zonder daarvoor één enkele kans te hebben gehad, in enkele minuten 2x te scoren en stond het weer gelijk. Een 3e tegentreffer bleef gelukkig uit en was de ruststand dus 2-2 na een erg goede helft van EMOS-zijde.
  Na de thee drong ATC meer aan, want puntverlies betekende afhaken voor het kampioenschap. EMOS zakte iets in en hield de ruimtes klein en slaagde op het middenveld erin met de 3 M's: Meis, Marlot en Mareike het de gevaarlijkste speelsters erg lastig te maken.
  Op enkele gevaarlijke spelhervattingen na wist ATC geen grote kansen af te dwingen, en kon gelegenheidskeeper Rosalie de ballen vaak makkelijk oprapen.
  Verder hadden de verdedigsters Charlotte, Marije en Lauren tegenstanders aardig onder controle. Aan de andere kant kwamen Anniek en Eline, bij enkele counters, net te kort voor een derde EMOS-treffer.
  2-2 tegen deze topploeg, meer dan verdiend, waarin er door iedereen voor rust goed gevoetbald werd en na rust keihard gewerkt!