Kennismaking

'Probeer het eens'

Je hoeft niet direct lid te worden van EMOS om kennis te maken met meidenvoetbal.

Via vriendinnendagen en schoolvoetbal kun je in aanraking komen met voetbal.
Meer
Lid worden

Kom bij ons !

Je weet al dat je op voetbal wilt ?

Dan nodigen we je graag uit om bij EMOS te komen voetballen.
Meer
Competities

Alle leeftijden

EMOS heeft vertegenwoordigende teams in de Pupillen, Junioren en Senioren.

Zowel recreatief/sociaal als prestatief kun je bij EMOS voetballen.
Meer

Je dochter lijkt voetbal ook leuk ?

Neemt jouw dochter haar bal overal mee naar toe? Was ze de grootste supporter van de OranjeLeeuwinnen tijdens het EK 2017? Vindt ze het vet om met de jongens mee te voetballen op het schoolplein? Staat ze in de tuin de bal hoog te houden en allerlei trucjes te oefenen? Dan is voetballen bij een vereniging echt iets voor haar.


Op dit moment telt EMOS 108 vrouwelijke leden. Deze leden zijn onderverdeeld in vrouwen- en meidenteams. Wij hebben in het huidige seizoen de volgende teams binnen de meiden- en vrouwenafdeling: VR1, VR2, MO19, MO17, MO15, MO13 en MO11. Daarnaast spelen er meiden in diverse jongensteams. Voor alle leeftijdscategorieën biedt onze club dus een plek! Ondanks de mooie aantallen en goede bezetting van de huidige teams, zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste voetbalsters. Op die manier kunnen we onze meiden- en vrouwenafdeling nog verder versterken en uitbouwen.


Wil jij ook bij EMOS voetballen en vrijblijvend eens de sfeer proeven? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar meiden@emos.nl.

Ik wil lid worden
Nieuws

Meiden & vrouwen

Meiden en vrouwen

9 november 2016