Afgelastingen
 

Eventuele afgelastingen kun je beluisteren/bekijken vrijdags vanaf 18.00 uur via:

 

Bij ALGEHELE AFGELASTING gaan alle wedstrijden van EMOS op zaterdag en/of zondag NIET DOOR. Algehele afgelasting van het zaterdag- en/of zondagamateurvoetbal betekent automatisch dat ook alle wedstrijden, die door de districten van de KNVB worden georganiseerd, zijn afgelast.
Bij afgelasting van DISTRICT OOST gaan alle wedstrijden van EMOS op zaterdag en/of zondag NIET DOOR. Afgelasting van het districtprogramma van het zaterdag- en/of zondagamateurvoetbal betekent automatisch dat ook alle wedstrijden, die door het betreffende district worden georganiseerd, zijn afgelast.
Als er geen algehele afgelasting is en evenmin een afgelasting van District Oost, dien je te letten op de categorie(en) die eventueel wel is (zijn) afgelast. We kennen binnen de KNVB de categorie A en B. Onder categorie A vallen: Mannen veld standaard t/m 7e klasse Mannen veld t/m res 3e klasse Vrouwen t/m 2e klasse A-, B- en C-junioren t/m 1e klasse D pupillen top en hfd klasse Categorie B is het overige voetbal. Voor meer informatie zie bewaarnummer blz 26, 27 ( landelijke gedeelte) en blz 55 (districtsgedeelte).