Voetbal

MATCH CENTER

‘Alle wedstrijdinfo bij elkaar’

Het Match Center, de plek waar je alle informatie kunt vinden met betrekking tot KNVB-wedstrijden en -competities.

Standen, uitslagen, programma, routeplanner, uitgebreide wedstrijdinfo.

Voetbal.nl matchcenter (na inloggen kom je bij je eigen startpagina)

CLINIC 4-6 JAAR

‘Kom ook eens meespelen !’

Weet uw zoon of dochter nog niet welke sport het beste bij hem of haar past? Kom dan eens langs bij een training en speel mee!
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar is er de clinic. Je bent van harte welkom!

Meer weten?

MEIDEN & VROUWEN

‘Graag met meiden voetballen ?’

Op dit moment telt EMOS 108 vrouwelijke leden. Voor alle leeftijdscategorie├źn bieden we een plek! We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste voetbalsters. Wil jij de sfeer bij EMOS eens proeven? Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur een e-mail naar meiden@emos.nl.

Meer weten?

LID WORDEN ?

‘Jij wilt gaan voetballen?’

Ben jij 7 jaar of ouder kom dan bij EMOS! Wat doen wij om het jou naar je zin te maken? Wij zijn een vereniging die met de eigen jeugd op een zo hoog mogelijk niveau wil voetballen. Dat doen we met enthousiaste, gediplomeerde selectietrainers die werken aan de voetbaltechnische capaciteiten van onze jeugdspelers. Wij stimuleren een sportieve mentaliteit, het respecteren van anderen en het samenwerken, zowel binnen als het buiten het veld. Ook als meisje is het mogelijk om bij EMOS te voetballen.

Naast het voetbal organiseren wij ook allerlei leuke activiteiten. Het hoogtepunt daarvan is volgens velen het voetbalkamp. Het allerbelangrijkste voor ons is echter dat jij plezier beleeft aan het voetballen.

Mede door de vele vrijwilligers zijn wij een hechte vereniging Veel van onze jeugdleden tonen aan dat zij het naar hun zin hebben bij EMOS. Want naast voetballer zijn zij ook actief als vrijwilliger, bijvoorbeeld als scheidsrechter, trainer of leider. Word jij (in de toekomst) ook vrijwilliger bij EMOS? Wij willen een echte familievereniging zijn. Daarom is het ook voor hen juist leuk om vrijwilligerswerk te gaan doen. Er is bij EMOS altijd wel iets voor je te doen, ook bij ons geldt dat vele handen het werk licht maken.

Wij zijn een betaalbare vereniging en vinden dat voetbal toegankelijk moet zijn voor alle inwoners van Noord-Enschede. Daarom proberen wij de contributies zo laag mogelijk te houden.

Meld je aan!