CLINIC 4-6 JAAR
Weet uw zoon of dochter nog niet welke sport het beste bij hem of haar past? Kom dan eens langs bij een training en speel mee!
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar is er de clinic op zaterdagochtend tussen 09:00-10:00 uur, hiervoor is aanmelden niet nodig.

Je bent van harte welkom!
Meer
MATCH CENTER
Het Match Center, de plek waar je alle informatie kunt vinden met betrekking tot KNVB-wedstrijden en -competities.

Standen, uitslagen, programma, routeplanner, uitgebreide wedstrijdinfo.
Meer
MEIDEN & VROUWEN
Op dit moment telt EMOS 108 vrouwelijke leden. Deze leden zijn onderverdeeld in vrouwen- en meidenteams. Wij hebben in het huidige seizoen de volgende teams binnen de meiden- en vrouwenafdeling: VR1, VR2, VR O21 (i.s.m. Sparta Enschede), MA1, MB1, MC1, MD1 en ME1. Daarnaast spelen er meiden in diverse jongensteams. Voor alle leeftijdscategorie√ęn biedt onze club dus een plek! Ondanks de mooie aantallen en goede bezetting van de huidige teams, zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste voetbalsters. Op die manier kunnen we onze meiden- en vrouwenafdeling nog verder versterken en uitbouwen. Wil jij ook bij EMOS voetballen en vrijblijvend eens de sfeer proeven? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar meiden@emos.nl.
Meer

VOETBALTECHNISCHE ZAKEN

VTZ is verantwoordelijk voor alle voetbalzaken binnen onze club en stuurt de uitvoering hiervan aan. Het functioneren van trainers/leiders en hoofd(en) jeugdopleiding alsmede de indeling van de teams valt onder diens verantwoordelijkheid. Indelingen van teams zijn in samenspraak met de betrokken hoofden jeugdopleiding, trainers en de interne scouting.

Meer

Laatste nieuws