• Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen nummer 3, Quick '20, gepland.
  Onze ploeg stond voor deze wedstrijd 7e, maar met 2 wedstrijden minder gespeeld. Na 2 goede trainingen afgelopen week op dinsdag en donderdag waren we klaar voor deze wedstrijd.

  Om 10:00 was het verzamelen bij EMOS en zijn we eerst in de bestuurskamer gaan zitten en hebben we besproken hoe we zouden gaan voetballen. Hierbij kwamen de dames zelf ook met een paar goede ideeën.
  Na een fanatieke warming-up zijn we terug gegaan naar de kleedkamer. Daar hebben we met elkaar afgesproken dat als we wilden winnen, iedereen er dan ook alles aan zou moeten doen.
  Eenmaal op het veld werd netjes de tegenstander een hand gegeven, en was om 11:15 de aftrap op ons hoofdveld aan de dkt. Zamenhoflaan.

  De meiden lieten zien dat ze er inderdaad alles aan wilden doen om de 3 punten bij EMOS te houden. Er werd redelijk samen gespeeld en wat we hadden afgesproken in de voorbereiding resulteerde uiteindelijk in een voorsprong door een goal van Michelle: 1-0.
  Dit was ook de ruststand.
  Ook de 2e helft waren we sterker en scoorde Karlijn de 2-0.
  Met een prachtig mooie bal van ca. 20 meter afstand over de keeper scoorde Michelle de 3-0.
  De wedstrijd zat in de pocket. Door een wissel in de achterhoede kwam de tegenstander nog tot scoren en werd de einduitslag 3-1.
  Een verdiende uitslag en complimenten voor het hele team.