• Drie weken geleden hebben wij als VTZ van EMOS al het één en ander verteld over hoe we dit jaar de spelers en speelsters beoordelen en de nieuwe teams samenstellen.

  • Na de sluitingsdatum voor overschrijvingen (15 juni) zijn we dan ook hard aan de slag gegaan om de vele teams in te delen. De komende week zijn er nog gesprekken met een paar trainers om ook de laatste teams vorm te geven.
  • Daarnaast hebben we al gekeken naar de speeltijden voor elk team, deze moeten we namelijk gelijktijdig bij de inschrijving opgeven aan de KNVB. Het was een flinke puzzel om dit passend te krijgen, maar uiteindelijk is dit gelukt en hebben we alle teams succesvol ingeschreven. Dit betekent overigens niet dat deze tijden ook gehandhaafd blijven, de KNVB maakt uiteindelijk een competitieschema voor elk team en daarbij wordt niet altijd gekeken naar de wensen van de verenigingen. Het kan dus zijn dat teams een keertje op een ander tijdstip moeten spelen, of dat je alle
   thuiswedstrijden toch op eerder/later speelt. Dit wordt door EMOS elke week bekeken en indien nodig aangepast in Sportlink. Hierdoor zie je de wijziging zo spoedig mogelijk op voetbal.nl en op de voetbal.nl-app.
  • Uiteindelijk zullen we vrijdag 28 juni aanstaande via de website bekendmaken hoe de EMOS-teams eruit komen te zien.
  • Let op: Dit zijn nog steeds voorlopige teamsamenstellingen, in een enkel geval kunnen deze nog wijzigen.