• Tijdens de wedstrijd EMOS 1 – La Premiere 1(geëindigd in 2-1 winst voor EMOS) waren Taxi Maxx, Coppens & Lubbers en Elzinga Wonen aanwezig op uitnodiging van het bestuur van EMOS. Alle drie de bedrijven zijn al jaren sponsor bij EMOS en steunen de club zowel financieel als langs de lijn op de zondagmiddag. Wie zijn deze sponsoren en waarom zijn ze sponsor RKSV EMOS? We zochten dit voor je uit!

  Theo Krabbe was namens Taxi Maxx aanwezig, Theo is al ruim 30 jaar lid bij EMOS en komt nog regelmatig op de club. Theo is samen met Firouz Rostami eigenaar van Taxi Maxx, naar eigen zeggen; “Het grootste en sterkste taxi bedrijf in Enschede”. Met 9 auto’s op de weg rijden ze voor verschillende klantgroepen; van belklanten tot contractvervoer tot instapklanten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, staat Taxi Maxx klaar voor haar klanten. ‘Afspraak is afspraak’ is niet voor niets de slogan van Taxi Maxx; Theo: “Als je de centrale belt en voor morgen om 9 uur een auto besteld, dan is de taxi er ook om 9 uur. Wij garanderen veiligheid, goede auto’s en correcte chauffeurs”.

  Waarom Taxi Maxx sponsor is bij EMOS, is voor Theo heel simpel. “Ik ben onderdeel van de EMOS familie, ik ben namelijk al meer dan 30 jaar lid bij EMOS. Ik heb daarmee EMOS in mijn hart gesloten.” Volgens Theo is het ook een gunstige vorm van reclame: “Het eerste elftal van EMOS speelt op veel velden in Enschede en omstreken. Aangezien wij een plaats hebben op het shirt, is Taxi Maxx tevens ook zichtbaar op andere sportcomplexen in de regio.”

  Coppens & Lubbers is al jaren actief bij EMOS als sponsor, maar Henny is ook actief geweest als verzorger bij EMOS. Henny is eigenaar van de fysiotherapie praktijk ‘Coppens & Lubbers’, samen met mede-eigenaar Peter. De praktijk van ‘Coppens & Lubbers bestaat al 40 jaar en sinds 10 jaar hebben zij de praktijk gevestigd achter het Brouwerijplein aan de Moutlaan 2. Samen met nog twee collega’s werken zij dagelijks op de praktijk en bieden fysiotherapie en manuele therapie aan voor alle doelgroepen.

  Henny is al jaren actief bij EMOS, dat begon als vader. “Ik kwam 22 jaar geleden in aanraking met EMOS door mijn zoon, Jesse. Ik begon dus als supporter op de zaterdagochtend, en Jesse heeft vervolgens zijn hele jeugd doorlopen bij EMOS.” Henny werd vervolgens verzorger bij EMOS. “Door twee jaar als verzorger actief te zijn bij EMOS groeide mijn band nog verder met de club. Uiteindelijk ben ik van verzorger doorgegroeid tot sponsor van de EMOS. Ik merkte dat wij steeds meer leden bij ons in de praktijk konden ontvangen, gezien je band met de club en leden. Dat maakte mijn inzet bij de club een win-win situatie”. Inmiddels is zijn zoon gestopt met voetballen, maar nu moedigt Henny op de zondagmiddag zijn schoonzoon aan langs de lijn. “Ik kom graag op zondag naar de wedstrijden en ben dan een fanatieke supporter langs de lijn”.

  Bij Elzinga Wonen kan men slagen voor de complete inrichting in huis. Eigenaar Ibo Elzinga geeft aan dat je voor bijna alles in huis terecht kan bij Elzinga Wonen: “Voor de basis van een nieuwe inrichting verkopen wij vloeren, zonwering en gordijnen. Maar ook meubels kun je bij ons kopen, ons aanbod is qua meubels wel kleiner en specifiek gericht op zitcomfort. Van woonkamer tot slaapkamer, wij hebben alles.” Ibo verteld trots dat hij de derde generatie in de familie is die het bedrijf beheert. “We bestaan al bijna 100 jaar, nog 5 jaar te gaan en dan mogen wij ons jubileum vieren”.

  Elzinga is geen onbekende naam bij EMOS, naast Ibo speelden ook alle drie de kinderen bij EMOS. Ibo: “Mijn roots liggen bij EMOS, vanaf mijn 17e speelde ik bij EMOS tot aan de senioren. Vervolgens kozen alle drie mijn kinderen ook voor voetbal, waarvan één dochter nog steeds lid is van EMOS.” Ibo vind het dan ook belangrijk om de club te steunen: ”Van 2004 tot 2009 ben ik hoofdsponsor geweest, in die jaren heb ik een kampioenschap van het eerste elftal mee mogen maken. Dit was als hoofdsponsor fantastisch om mee te maken. Als sponsor kan ik de club ondersteunen om dergelijke prestaties neer te zetten, daarom ben ik in de jaren erna ook sponsor gebleven.”

  Het bestuur van EMOS bedankt alle sponsoren van EMOS voor hun steun. In het bijzonder Taxi Maxx, Coppens & Lubbers en Elzinga Wonen. Hopen op nog een lange en plezierige samenwerking!

  Ook sponsor worden bij EMOS? Klik dan op de onderstaande knop 'Sponsor worden?'.

  Sponsoren worden?