17 juni 2017

Terugblik op vrijwilligersavond

Terugblik op vrijwilligersavond

Grote opkomst bij onze EMOS Vrijwilligersavond om het nieuwe klootschietparcours te testen. Ontzettend leuk om met zoveel van onze actieve leden het seizoen af te sluiten! 

Onze vereniging heeft een grote groep vrijwilligers waarmee al onze verenigingsactiviteiten tot stand komen. Als vereniging kunnen we niet zonder de vrijwillige inzet van onze leden. We zijn dan ook ontzettend trots op alle inzet van onze vrijwilligers!

Het seizoen hebben we afgesloten met een leuke avond. De activiteit bestond uit een rondje klootschieten. Het parcours was vernieuwd en liep nu ook over alle EMOS velden (de trainingsvelden liggen er alweer prachtig bij). Onderweg was er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Nieuw was de jury, een prijzenpot, maar vooral de eer stond namelijk op het spel. Attent om na de prijsuitreiking ook het bestuur te bedanken, tenslotte is bestuurswerk ook vrijwilligerswerk.

Voorzitter Hans bedankte iedereen voor het afgelopen seizoen. Onze vereniging staat dankzij vrijwilligers. We kunnen al jarenlang bouwen op een grote groep vrijwilligers, geweldig. Het zou heel fijn zijn wanneer meer leden of ouders van leden het plezier van vrijwilligerswerk willen ervaren en aan de slag gaan binnen EMOS.

Nog meer vrijwilligers sloten aan en met het heerlijke zomerweer was het een prima afsluitende borrel. Graag tot in het volgende seizoen!

  

Deel dit bericht