• Team Skybox Darts

  Team skybox is de naam van de dart teams binnen de gelederen van RKSV Emos. Vanaf het seizoen 2019 -2020 kunnen we met trots melden dat er 2 teams van Emos vertegenwoordigd zijn in de regionale competitie van Dartsvereniging Oost-Nederland (D.V.O.) Alwaar we op de maandag avond onze pijlen gooien. Team Skybox I staat onder leiding van Rob de Boer en Team Skybox II wordt aangevoerd door Gijs Westerveld. In vakjargon noemen we dit de team captains.

  Leuk detail, beide teams bestaan op dit moment geheel uit (oud)- voetballers van Emos.

   

  Historie

  Na een periode van 4 jaar darts bij voormalig café t’ Mekkelholt (2012-2016) in de Vrije Enschede Darts Competitie (V.E.D.C.) met als hoogtepunt de twee kampioenschappen, is besloten om vanaf het seizoen 2016 – 2017 naar Emos te verhuizen als speellocatie voor de dartswedstrijden.

  De naam “skybox” is door de jaren heen een begrip voor de voetbalkantine geworden,

  vanachter het raam is het heerlijk vertoeven onder het genot van een biertje.

   

  Team Skybox I

  Is inmiddels ruim 4 jaar actief bij Emos, in begin werd nog gegooid in de V.E.D.C. maar vanaf seizoen 2018-2019 is de overstap gemaakt naar de D.V.O. om de dartskunsten ook buiten Enschede te vertonen. Met als resultaat het behaalde kampioenschap in de 4e divisie in het debuutjaar. Vanaf dit seizoen komen zij uit in de 3de divisie, maar ook daar gaat het boven verwachting en staan (op moment van schrijven) op de eerste plaats.

   

  Spelers: Rob de Boer (captain), Paul Bomkamp, Timo Kingma, Niels Kosters, Maikel van Loon, Lesley Mengerink, Bas Vegter, Bram ten Vergert, Jasper ten Voorde.

   

  Volg ons hier:

   

   

  Team Skybox II

  Is vanaf de zomer van 2019 actief en staat op dit moment op een prima 3e plaats in de 4e divisie.

   

  Spelers: Gijs Westerveld (captain), Gijs Brager, Wouter Hartman, Jennifer Looman, Jesse Looman, Mike Trap, David ter Weeme, Kevin Wevers

   

  Volg ons hier:

  https://www.dvodarts.nl/agenda-competitie-regionaal/4E 

   

  De maandagavond is vooral voor gezelligheid en dan komt het resultaat van zelf, wees welkom als je nieuwsgierig bent. Daarnaast kun je ons ook volgen op Twitter via @Teamskybox.

   

   
   

  Met vriendelijke groet

  Team Skybox