• Supporters Activiteiten Vereniging EMOS

  De afkorting S.A.V.E. staat voor Supporters en Activiteiten Vereniging EMOS. We zijn een zelfstandige vereniging, maar werken nauw samen met en voor EMOS.

   

  Als S.A.V.E. bieden we morele steun aan leden die te maken krijgen met ziekte of blessure. Daarnaast maken we huldigingen van (jeugd)kampioenen mogelijk én bieden we (financiële) ondersteuning aan de organisatoren van diverse activiteiten voor de Emos-leden.

   

  Werkgroep 

  De werkgroep S.A.V.E. bestaat momenteel uit een 7-tal vrijwilligers.  Dat zijn op dit moment:  René Mulder, Agnes ter Horst, Nicole Oosterbroek, Edgar Lammertsma, Rianne Vlierman, Wiyanti Nieuweweme en René Markink.

  Uiteraard kunnen we nog nieuwe werkgroep leden gebruiken.  Denk er over na.

   

  Wat doet de werkgroep?

  Organiseerde de werkgroep  S.A.V.E. eerder zelf diverse activiteiten, tegenwoordig  proberen de werkgroepleden vrijwilligers te vinden die de activiteiten willen organiseren. Zij ondersteunen ze en proberen mee te denken. Daar waar nodig kan er ook financieel worden ondersteunt.

   

  Activiteiten

  Succesvolle activiteiten zijn de Spooktocht, Pub Quiz en Kerstbingo. Ook organiseren we elk jaar weer de deelname aan de Grote Clubactie om extra financiële middelen te genereren.

   

  Het vinden van vrijwilligers om de verschillende activiteiten te organiseren valt de laatste tijd niet mee. Mede hierdoor moeten we concluderen dat sommige activiteiten niet meer, of op een veel sobere manier, gehouden worden. 

  Helaas is de playbackshow een voorbeeld. Meld je aan als je deze “grote” activiteit wilt organiseren. Als er niemand is kan de activiteit niet door gaan.  Het sinterklaasfeest gaat als feest niet door vanwege gebrek aan vrijwilligers om te organiseren, maar wordt op een eenvoudige manier toch gehouden. Alle jonge kinderen krijgen wel een cadeautje.

   

  Lid worden?

  Wil jij ook op een eenvoudige manier een (extra) bijdrage leveren aan de club? Dat kan! Word lid van S.A.V.E. Voor slechts €12,50 per jaar ben je al lid en kunnen we samen de activiteiten financieel voortzetten!

  Lid worden is eenvoudig. Klik hier om je gegevens in te vullen en het lidmaatschapsformulier aan ons toe te sturen. Het formulier is tevens een machtiging om per kalenderjaar een bijdrage van €12,50 van je rekening af te schrijven.

   

  Contact

  Geïnteresseerd of vragen? We zijn per e-mail te bereiken via save@emos.nl.