WAT IS DE CLUB VAN 50 ?

De "Club van 50" is een groep mensen die EMOS een warm hart toedraagt en dat tot uiting brengt door elk per jaar een bedrag van € 50,00 te doneren om zodoende extra faciliteiten te realiseren voor EMOS.

De leden
COMMISSIE

De commissie van 5 leden bestaat momenteel uit:

Jos Jansink
Niels Kosters
Rene Markink
Hans Scholten
Ton ten Vergert

De Club van 50 is te bereiken via clubvan50@emos.nl

Contact
DOELEN

Doelen 2017-2018

1. Opknappen entree en parkeerplaats, € 2000,=
2. Veiligheid / verlichting, € 1000,=
3. Nieuwe wasmachine, € 1000,=
4. Reclamebord Club van 50, € 100,=

Meer info

De club van 50

De Club van 50 bestaat uit mensen die Emos een warm hart toedragen.

Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor de voetbalvereniging te realiseren middels een bijdrage van € 50,00 per seizoen.

De jaarlijkse bijdrage van alle deelnemers komt op een aparte rekening die wordt beheerd door de commissie Club van 50. 

Bepaling doelen

Eén keer per seizoen organiseert de Club van 50 een bijeenkomst (vergadering) om te bepalen waar het budget voor dat seizoen naartoe gaat. Het budget is afhankelijk van het aantal leden.

Het kan ook zo zijn dat er aan meerdere projecten geld wordt gegeven. De leden van de Club van 50 beslissen hierover, waarbij de opzet is dat per sponsorbordje 1 persoon recht heeft om zijn/haar stem uit te brengen. Het is de bedoeling dat er elk jaar voor een ander doel, ter ondersteuning van de vereniging wordt gekozen.

Informatie

De leden worden bij voorkeur via e-mail op de hoogte gehouden over de voortgang van de zaken.
Leden die geen mailadres hebben opgegeven worden schriftelijk op de hoogte gehouden.

Link reglementen
Link gerealiseerde doelen?

Lid zijn

- U steunt Emos
- U krijgt een vermelding op de website en het bord in de kantine
- U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst
- U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50

Lid worden

Iedereen met een leeftijd van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van de Club van 50.

Bij voorkeur via een email naar clubvan50@emos.nl.
Aanmelden bij leden van de commissie Club van 50 kan natuurlijk ook.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt jaarlijks vanaf het begin tot het einde van het voetbalseizoen.

Per seizoen kan het lidmaatschap worden opgezegd, al hopen we dat natuurlijk niet.

De leden van de Club van 50

Dennis Bergers, Martijn Bergers, Bas Bonhke, Ronald Borst, Siem Bosman, Eric Bouman, Rob Collet, Rob de Boer, Ruud de Boer, Andre de Vries, Koos de Wals, Eugène Dors, Marcel Egberink, Sabrine Egberink, Marcel Eitink, Ton Fiselier , Cees Fiselier , Cristian Greve, Dick Hulzinga, Jos Jansink, Rolf Jongedijk, Marcel Kaldenbach, Ronald Kerklau, Timo Kingma, Tobias Kingma, Johan Kleisman, Martin Kosters, Jan Kosters, Niels Kosters, Leo Kosters, Ramon Kosters, Harold Kreijns, Linda Kroep, Betsie Kuitert, Edgar Lammertsma, Theo Lansink, Rico Leemreijze, Detlef Lohse, Peter Looman, Henny Lubbers, Karel Maathuis, René Markink, Frank Mateman, Rob Moekotte, Geret Mulder, Roderick Oosten, Erik Oostrik, Han Oude Weernink, Jos Oude Weernink, Luuk Oude Weernink, Gea Pereboom, Delius Pit, Peter Renkens, Cor Renshof, Marcel Richters, Arjan Rietman, Jan Sanderman, Gavino Scarpa, Hans Scholten, Cees Smelter, Peter Stevelink, Rene Strootman, Wim Subelack, Roy Tempelman, Rik ten Vergert, Bas ten Vergert, Ria ten Vergert, Ton ten Vergert, Bram ten Vergert, Frans ter Horst, Agnes ter Horst, Janus Tokarczyk, Daniel van den Heuvel, Hilbert van Gils, Robin van Seijen, Jan van Seijen, Karin van Stralen, Hans Veger, Hans Velthausz, Leo Vije, Willy Voss, Marco Voss, Peter Westerveld, René Wolters, Jelle Zijlstra, Brigitte Zijlstra

Ook lid worden ?
Nieuws

Club van 50

Club van 50 stelt investeringsdoelen 2017 vast

Club van 50 stelt investeringsdoelen 2017 vast

3 april 2017
Tijdens de immer gezellige jaarlijkse bijeenkomst hebben de leden van de Club van 50 hun voorkeur uitgesproken voor een 3-tal doelen. Na het vaststellen van de besteding van de gelden kon overgegaan worden op het informele deel, een hapje en een drankje en even bijpraten over onze club.
Lees verder
Nieuwe uitgiftebalie snackcorner

Nieuwe uitgiftebalie snackcorner

30 mei 2016

Sinds kort heeft EMOS een nieuwe uitgiftebalie in de snackcorner. Deze is tot stand gekomen met medewerking van de Club van 50 zoals in de laatste jaarvergadering is afgesproken. Hiermee is reeds 1 doel voor dit jaar gerealiseerd.
Wil je de lijst met overige doelen zien? klik hier.

Lees verder
Club van 50 steunt jaarlijks EMOS projecten

Club van 50 steunt jaarlijks EMOS projecten

11 april 2015

Eind maart heeft de Club van 50 van rksv EMOS haar jaarlijkse jaarvergadering gehouden. Op deze vergadering worden de doelen bepaald van het geld dat de leden (€50,= per seizoen) bij elkaar brengen. Voor de leden kun je het grote Club van 50 bord in de kantine raadplegen.

Lees verder