• Van het bestuur 

  Nu de voetbalactiviteiten voor het komende seizoen eindelijk weer starten, neemt ook de in- en uitloop van mensen op de accommodatie weer toe. Om te voorkomen dat we alle geplande wedstrijden en trainingen weer moeten stoppen zijn we genoodzaakt om, geheel in lijn met de landelijke richtlijnen, aanvullende maatregelen te nemen. Om het risico op besmetting laag te houden worden we gedwongen, bovenop de al geldende maatregelen, het volgende beleid te hanteren:  

  Iedereen, van 19 jaar of ouder, die terugkeert van vakantie uit een land dat door het ministerie van Buitenlandse Zaken ten tijde van het verblijf als ‘oranje’ of ‘rood’ risicogebied is aangemerkt, wordt geacht 14 dagen NIET op de clubaccommodatie aanwezig te zijn. Indien in deze periode diegene een Covid19 test heeft ondergaan met een negatieve uitslag wordt dit verbod opgeheven. 

  EMOS is verplicht om bezoekers van de kantine te registreren i.v.m. een mogelijk contactenonderzoek. IEDER EMOS-lid, van 19 jaar of ouder, die in de kantine komt moet zich registreren op de inschrijflijst met naam en tijdstip van binnenkomst. IEDERE bezoeker die geen lid is moet zich op de lijst registreren met naam, telefoonnummer, e-mailadres en tijdstip van binnenkomst. 

  Deze gegevens worden conform de voorschriften 14 dagen bewaard en vervolgens vernietigd. 

  We begrijpen dat deze maatregelen ‘lastig’ zijn en als ‘overdreven’ kunnen worden ervaren, maar EMOS heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid en ook een wettelijke verplichting om deze maatregelen door te voeren. 

  We hopen net als iedereen dat we Corona onder controle kunnen krijgen, zodat we weer ‘gewoon’ EMOS kunnen zijn. Daar moeten we dan wel allemaal ons steentje aan bijdragen. 

   

  Blijf gezond❗

   

  Groeten,

  Peter Westerveld

  voorzitter RKSV EMOS