Penalties beeindigen nacompetitie

De 1e ronde in de nacompetitie, een knock-out wedstrijd. EMOS 1 gaat de derby aan tegen LSV 1 op zondag 3 juni.

Het blijft in de eerste helft lang zonder doelpunten. Na een groot aantal kansen komt het pas vlak voor rust tot een goal, de 0-1 van Stein Exterkate. 

In de tweede helft is het EMOS die de wedstrijd dicteert. Vanwege een aantal blessurebehandelingen loopt de wedstrijd uit. Langs het veld is de muziek te horen van de kampioenswagen van EMOS 5, het kan elk moment afgelopen zijn. LSV legt aan voor een vrije trap, de 5-mans muur wordt opgesteld, de bal schiet in de rechterhoek, gelijkspel en direct de verlenging.

EMOS heeft tijd nodig om bij te komen van de gelijkmaker. De verlenging blijft, ondanks de kansen aan beide kanten zonder goals. Door naar de penalties. EMOS gaat beginnen en daar gaat het mis, de eerste twee penalties van EMOS worden gestopt. Jesse weet nog een penaltie te keren, maar het is niet genoeg. LSV stormt juichend naar hun team. EMOS is ontgoocheld.

Dank voor alle support bij deze wedstrijd en LSV voor de sportieve ontvangst. We wensen LSV veel succes de komende wedstrijden in de nacompetitie!

Deel dit bericht