• Zaterdagochtend 7 december speelde de RKSV EMOS JO8-1 om 08:30 haar laatste en beslissende uitduel tegen VV de Esch uit Oldenzaal. Op een aanvankelijk mistig kunstgrasveld was de stand na de 1e minuut al 0-1 in het voordeel van de 5 jongens en 2 meiden van EMOS.
    Na 4 keer tien minuten voetbal en een onterecht afgekeurd doelpunt van Yachya was duidelijk dat de JO8-1 kampioen in de 4e klasse was geworden.
    Eindstand 0-14.
    Op het veld reikte coördinator Marcel de dikverdiende kampioensschaal aan het team uit en ook voor trainer Lucienne was er een beker. Na het douchen waarbij We Are the Champions uit de meegebracht luidspreker schalde en de ranja ging het team gauw terug naar de leuke kantine van EMOS waar SAVE een heerlijke slagroomtaart klaar had staan. Na gauw nog tegen een balletje te hebben aangetrapt mochten de spelertjes zich tegoed doen aan een patatje en kregen ze van leider Joy allemaal een EMOS handdoek en sleutelhanger.
    Het was een geslaagde eerste seizoenshelft met een enorm gemotiveerd en enthousiast team. Nu nog 4 trainingen en dan is het winterstop.