•  

  Beste spelers/speelsters, ouders/verzorgers, trainers en leiders,

  Als VTZ willen we graag de situatie delen van afgelopen weekend, waarin voor veel jeugdteams de 1e of 2e wedstrijd werd gespeeld. Op dit moment zijn alle jeugdteams gelukkig erg goed gevuld. Nog niet iedereen zit op zijn plek, maar daar wordt druk aan gewerkt. Ondanks de goed gevulde teams, was het afgelopen weekend erg lastig tot moeilijk voor menig trainer/leider om een compleet team op het veld te krijgen.

  Met name kwam dit door griep en/of het corona-protocol (ook bij verkoudheid mag men niet spelen), een enkele keer had dit een andere oorzaak. Helaas kan niemand van ons hier iets aan doen. Afgelopen weekend was dit wel een hele vervelende situatie voor EMOS en de organisatie. Met name als om deze reden een wedstrijd verplaatst* moet worden en dit pas laat bekend word bij de teamleiding op vrijdagavond. Voetbalclubs zijn dan namelijk gesloten. Maar ondanks dat moet alsnog de tegenstander op de hoogte gebracht worden. Afgelopen weekend ging dit met veel inzet en hulp gelukkig net goed.

  * Een wedstrijd kan niet geannuleerd worden. Dat wil zeggen dat de wedstrijd, in overleg met en ná goedkeuring van de tegenstander op een andere dag en datum alsnog gespeeld zal moeten worden. Dat zal, in verband met het volle spelprogramma, waarschijnlijk op een doordeweekse avond zijn.

  Vanwege deze situatie willen we graag jullie medewerking vragen om de komende tijd:

  • Als trainers/leiders

  De wedstrijdinformatie uiterlijk op de woensdagavond communiceren.

   

  • Als spelers en ouders/verzorgers

  Bij niet kunnen/mogen spelen graag zo snel mogelijk afmelden bij de teamleiding, indien mogelijk al donderdagavond.

  Ook bij twijfel graag een berichtje naar de teamleiding, dan kan men er alvast rekening mee houden.

  De huidige situatie is op het moment helaas niet anders.

  Maar op deze manier verwachten we meer tijd te creëren om eventuele situaties zoals tijdens en vlak voor het afgelopen weekend te beter te kunnen oplossen.

  Voor de overige afmeldingen (zowel training als bij wedstrijden):

  Voetbal is een TEAMsport. Dat betekent dat spelers SAMEN een resultaat kunnen behalen. En dus ook IEDEREEN een verantwoordelijkheid heeft naar zijn team toe. Dat geldt voor zowel aanwezigheid op trainingen als bij wedstrijden.

  Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

  VTZ EMOS