11 augustus 2017

Ook zo genoten van de Oranje Leeuwinnen?

Ook zo genoten van de Oranje Leeuwinnen?
Kom dan ook voetballen bij EMOS!

Ook bij RKSV Emos en CVV Achilles spelen al jarenlang meiden en vrouwen met veel enthousiasme hun wedstrijden en nemen ze binnen hun eigen vereniging een belangrijke, niet meer weg te denken positie in. Ook voor het komende seizoen gaan EMOS en Achilles samen verder met de meidenteams!

Geef je op via vtcv@emos.nl

Oranje Leeuwinnen
De Oranje Leeuwinnen zijn Europees Kampioen 2017, het vrouwen- en meidenvoetbal staat deze dagen in Enschede in het middelpunt van de (inter)nationale belangstelling; met de halve finale en finale van het WEURO 2017 in de Grolsch Veste. Wat een belevenis en wat een sfeer. De prestaties van de Oranje Leeuwinnen zorgen voor een ongekend enthousiasme, alle records worden gebroken en bij de KNVB verwachten ze dat het aantal voetballende vrouwen en meiden zeer binnen kort de hockey-aantallen zullen overtreffen en hiermee de grootste sport bij meiden- en vrouwen zijn.

Meiden en vrouwen EMOS en Achilles

Ook bij RKSV Emos en CVV Achilles spelen al jarenlang meiden en vrouwen met veel enthousiasme hun wedstrijden en nemen ze binnen hun eigen vereniging een belangrijke, niet meer weg te denken positie in. Om dit alles te kunnen behouden hebben EMOS en Achilles voor het nieuwe seizoen 2017-2018 een samenwerkingsovereenkomst bij de KNVB getekend waarbij de meidenteams van beide verenigingen samen gaan.
Het doel ervan is:

* Het met elkaar behouden en versterken van het meiden- en vrouwenvoetbal in Enschede Noord, zodat meiden en vrouwen zich met plezier kunnen ontwikkelen, of ze nu een talentvolle of een recreatieve voetbalster zijn. Uiteraard zijn ook speelsters uit andere delen van de stad welkom

* Dat alle meisjes in hun eigen leeftijdscategorie op hun eigen niveau kunnen spelen.

Onze teams

Voor het komend seizoen zijn vanuit de samenwerking de volgende teams bij de KNVB ingeschreven: een MO19 team, een MO17 team; twee MO15 teams, een MO13 team en een MO11 team.
Naast de jeugdteams bij de meiden hebben zowel EMOS als Achilles bij de senioren 2 vrouwenteams, die hun wedstrijden respectievelijk op zondag en zaterdag spelen.

Kom kijken of train mee!

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden en wil je ook graag komen voetballen of ken je iemand die dat wil, dan is er altijd de mogelijkheid om mee te trainen of te komen kijken bij de eerder genoemde teams. Op de website van EMOS (www.emos.nl) en Achilles (www.cvvachilles.nl) is ook de nodige informatie beschikbaar.

Hiervoor (en voor meer info ) kan contact worden opgenomen met:
Namens EMOS:

Peter Renkens, coördinator meiden- en vrouwenvoetbal T: 06-14691977 E: vtcv@emos.nl

Namens Achilles:

Rob Laan, voorzitter VTZ T: 06-10732812 E: r.dlaan@tiscali.nl

Deel dit bericht