Nieuwsoverzicht

Super Voetbalmiddag

WOOW!

Zaterdag 13 april gaan we los met een geweldige voetbalmiddag voor jongens en meiden uit de O11, O13, O15 en O17
We hebben een groot aantal activiteiten op het EMOS hoofdveld voor je klaar staan.
Wat dacht je van Bubbelbal, waarbij je botsend en koprollend kan scoren!
Levend tafelvoetbal, hierbij is samenwerking dé uitdaging!
Laat zien en horen dat jij de stormbaan kan bedwingen? We dagen je uit!

Deze en nog meer voetbalactiviteiten wil je niet missen! Van al deze activiteiten krijg je vast trek, hiervoor bieden we je een warme snack aan.

Wil je meedoen?
Kosten voor deelname zijn €7,50 per persoon en ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom!

Aanmelden? Natuurlijk even doen!
Stuur een mail met je naam en teamnaam vóór
30 maart via: activiteiten@emos.nl
Je ontvangt na je aanmelding een informatiemail van de Activiteitencommissie.

De Paashaas komt weer op bezoek!

Op Dinsdag 16 april komt, net als de voorgaande jaren, de echte Paashaas weer op bezoek bij EMOS. Aansluitend aan de training van de EMOS en Achilles voetballers gaan we met zijn allen (en de Paashaas dus) eieren zoeken.  Help je mee? 
Activiteit is voor O7 t/m O9

Oh ja, hij heeft voor iedereen een presentje meegebracht! Tot de 16e.

Info over ALV maandag 25 maart

Maandag 25 maart wordt de bijzondere Algemene Ledenvergadering gehouden waarin een aantal belangrijke onderwerpen met betrekking tot de samenwerking met Achilles aan de orde komen. De vergadering start om 20:00 uur in de kantine van EMOS.

Alle leden hebben via e-mail een brief ontvangen waarin meer informatie staat over de onderwerpen en besluiten die we in de ALV willen behandelen. De brief is verstuurd naar de bij EMOS geregistreerde e-mailadressen.

Mocht je geen e-mail met de informatiebrief hebben ontvangen meldt dit dan bij de secretaris (secretaris@emos.nl). Dan wordt er voor gezorgd dat u het alsnog krijgt.

Wij hopen uiteraard dat zoveel mogelijk EMOS leden en ouders van jeugdleden naar de ALV komen.

Tot maandag 25 maart om 20:00 uur!

JO15 komt sterk uit de winterstop

EMOS JO15-1 is de 2e competitiehelft in de 2e klasse sterk begonnen. Onder de bezielende leiding van trainer Harald Kreijns, leider Alex Wijnsma en vaste grensrechter Daan Boxelaar gaat dit team steeds beter voetballen. Op de foto is te zien dat de lengtes van onze jongens sterk uiteenlopen. Dat past bij deze leeftijdsgroep. De jongste is 12 en de oudste is 15 jaar. Het is een mooie mix van kracht, techniek, snelheid, inzicht en voetballend vermogen. Elke speler neemt zijn eigen kwaliteit mee en trainer Harald kneedt er elke maandag en woensdag weer een sterker team van. Het gaat er hier hard maar sportief aan toe. De nadruk ligt op positiespel en opbouwend voetbal. 

Zaterdag 9 maart zijn onze jongens voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen NEO op de foto gezet met de nieuwe trainingsjacks. Het mooie van ons team is dat we wekelijks gesteund worden door vele ouders en familieleden. De voetbalouders Alex Wijnsma, Eugene Dors en Nadia Nijenhuis hebben gezorgd voor deze mooie jacks met daarop de namen van hun bedrijven:

Wijnsma Electro, Dors Bouwmachines en Fashion42day. Maar ook de andere ouders leveren dit team belangrijke diensten: vervoer, koffie en thee, wassen van de shirts en mentale support.

Zaterdag werd de wedstrijd tegen NEO na een pittige strijd terecht met 3-1 gewonnen. Het voetbal van EMOS zegevierde boven de fysieke kracht van onze tegenstander. 

We gaan er met elkaar weer een mooi seizoen van maken met als sportieve knaller onze deelname aan de Ottenstein Cup in Duitsland op 21, 22 en 23 juni.

Namens de harde kern van JO15-1,

Ronald Kerklau