• Zoals bekend zal RKSV EMOS vanaf seizoen 2019-2020 weer met een volledig zelfstandige jeugdafdeling gaan werken.  In dit artikel zullen we niet verder ingaan op de reden, wij als VTZ kijken nu liever vooruit en willen jullie via deze weg informeren over hoe onze jeugdafdeling er vanaf volgend seizoen dan uit zal zien. Na de eerste stemming is VTZ al gestart met het inventariseren van het aantal jeugdspelers per leeftijdscategorie om een duidelijk inzicht te krijgen in de grootte van diverse groepen. Omdat we nog steeds de hoop hadden dat er een gezamenlijke jeugdafdeling werd voortgezet hebben wij dit echter niet gecommuniceerd. Nadat afgelopen woensdag duidelijk werd dat het besluit om weer zelfstandig verder te gaan definitief was, hebben wij deze overzichten nog een keer bijgewerkt op basis van het huidige ledenbestand.                                                                       

  Dit resulteert in het volgende voorlopige overzicht:

  JO19

  1 team

  MO19

  1 team

  JO17

  2 teams

  MO17

  -

  JO15

  2 teams

  MO15

  1 team

  JO13

  3 teams

  MO13

  1 team

  JO12

  2 teams

   

   

  JO11

  4 teams

  MO11

  1 team

  JO9

  3 teams

   

   

  JO8

  2 teams

   

   

  JO7

  2 teams

   

   

   

  Met enige trots kunnen we melden dat EMOS zoals het er nu uitziet volgend seizoen maar liefst 25 jeugdteams kan inschrijven bij de KNVB. Helaas zijn er niet voldoende meiden voor een eigen onder 17-team, maar voor deze speelsters gaan we in overleg kijken naar plekken in andere meidenteams.

  Wij hopen op deze manier wellicht wat onrust hebben weggenomen bij spelers, speelsters, ouders en/of begeleiding en zullen ook in de toekomst proberen om vaker via deze weg iedereen op de hoogte te houden van de stand van zaken binnen EMOS. Op zeer korte termijn zullen wij dan ook gesprekken aangaan met trainers en leiders voor het komende seizoen om vervolgens ook te komen tot voorlopige team-indelingen. Ook deze zullen we dan uiteraard met jullie delen.                                                               

  Tot slot kunnen we melden dat wij als VTZ onverminderd positief kijken naar de toekomst en enthousiast aan het de voorbereidingen voor het komende seizoen werken. Daarnaast zullen we uiteraard ook alles in het werk stellen om het huidige seizoen en de huidige samenwerking met Achilles tot een goed einde te brengen. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met één van de VTZ-coördinatoren, Marcel Egberink (JO7 t/m JO13), Peter Looman (JO15 t/m JO19) of Peter Renkens (meidenteams).