7 maart 2018

Nieuws van de Supportersvereniging

Nieuws van de Supportersvereniging

Het nieuwe jaar is alweer twee maanden oud en graag willen wij enkele gebeurtenissen met jullie delen.

Bestuur Supportersvereniging

In januari hebben Karin van Stralen en Yvonne Bakker aangegeven te willen stoppen met hun werkzaamheden als voorzitter en secretaris/penningmeester van de Supportersvereniging. Ondertussen zijn we in gesprek met 3 personen die hun taken willen overnemen en zodra er meer bekend is, zullen wij jullie berichten wie de nieuwe bestuursleden van de Supportersvereniging zullen worden.

Carnaval met eerste Prinses!

Begin februari hebben wij voor de 50ste keer een nieuwe hoogheid bij het carnaval van EMOS mogen begroeten. En voor het eerst een prinses: Prinses Monique Kosters met haar adjudante Rianne. Dit jaar was de organisatie van het carnaval in oude en nieuwe handen; Niels Kosters en Niek van Stralen hebben hulp gehad van Han Oude Weernink, Martin Kosters  en Frans Ter Horst. Met deze nieuwe commissie (in samenwerking met de Supportersvereniging) is een nieuwe opzet gegeven aan het carnaval. Onder leiding van  Prinses Monique brak een feest los dat muzikaal begeleid werd door een disco en een boerenkapel. Er werden prijzen ter beschikking gesteld voor de best verklede vrouw (Margret Scholten) en de best verklede man (Timo Kingma). Zij kregen beiden een bon van Douglas. Verder kreeg het best verklaarde stel (Marlien Nieuwenhuizen met vriendin) een tegoedbon van De Kater voor een lekkere br(l)unch. Ook was er een prijs voor het best verklede team. Deze is naar een groep van het eerste elftal gegaan die allen verkleed waren als operatie-assistenten(!?). Zij krijgen als het weer meewerkt een lekkere BBQ aangeboden door de Supportersvereniging.

 

 

50 jaar Supportersvereniging

Op 19 april 2018 viert de Supportersvereniging haar 50-jarig bestaan. Dit gaan we groots vieren op vrijdag 20 april a.s.
Alle leden van de Supportersvereniging hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen voor deze avond. Denken jullie er aan dat jullie je moeten opgeven vóór 23 maart a.s.
Echter niet alleen de leden van de Supportersvereniging zijn uitgenodigd voor deze feestavond. Ook alle andere leden van EMOS zijn welkom. Echter omdat zij geen lid van de Supportersvereniging zijn, zullen zij iets minder in de watten worden gelegd dat de mensen die wel lid zijn van de Supportersvereniging.

Het eind van deze winter, die toch nog erg koud verliep, heeft helaas ervoor gezorgd dat er veel wedstrijden zijn afgelast. We hopen dat met maart op de kalender de wedstrijden gewoon weer volgens plan gespeeld kunnen worden en er niet op allerlei door de weekse avonden gevoetbald moet gaan worden. Wij wensen alle elftallen veel succes met hun competitie en wij hopen nog veel kampioenen te mogen huldigen.

Supportersvereniging EMOS

Agnes, Ans, Brigitte, Ingrid, Karin, Marijke, Marijke, Monique en Yvonne

Deel dit bericht