• Nieuwe kleding EMOS VR1


    Helaas speelt EMOS VR1 vanwege corona al een tijdje geen wedstrijden meer. Ook de trainingen verlopen aangepast in groepjes van 4 of vallen helemaal uit. Toch heeft het team en begeleiding niet stilgezeten, en zijn ze erg blij om te kunnen melden dat ze het hele team in nieuwe kleding hebben kunnen steken.

    Voor de speelsters gaat het om een trainingspak en tas van Patrick en een inloopshirt van Nike. Voor de begeleiding een trainingspak en een poloshirt van Patrick.
    De nieuwe kleding van het merk Patrick hebben we bij EMOS kledingleverancier Brandsfit aan kunnen schaffen met behulp van een aantal gulle sponsoren: Humphrey’s (via speelster Pleun Oostrik), ClimaRad (via trainer Marcel Roijakkers) en Sherman Consultancy (via Peter Westerveld). Daarnaast hebben we een crowdfunding actie gedaan (dank aan iedereen die een bijdrage gestort heeft) en hebben speelsters en begeleiding een eigen bijdrage geleverd.

    Als laatste is ook het wedstrijdtenue vernieuwd, dit wordt mede mogelijk gemaakt door shirtsponsor FysioMedics en kledingleverancier Brandsfit.

    EMOS VR1 ziet er weer representatief uit en we hopen dit alles zo snel mogelijk in het echt te kunnen tonen op onze velden.