• Afgelopen donderdag vond 1 oktober moesten we de wedstrijd inhalen tegen Kosc. Een wedstrijd zonder publiek ivm de corona richtlijnen. Dat is even wennen, want normaal gesproken staan er altijd wel een aantal ouders aan de lijn om de dames aan te moedigen.
    De eerste helft begonnen de dames niet geconcentreerd.  Onze keepster Julia moest in de eerste 5 minuten flink aan de bak en ze had 2 mooie reddingen. Daarna begonnen de dames beter te spelen. Het was een gelijkwaardige tegenstander en in de rust was de stand dan óók nog 0 - 0.

In de rust volgde de bespreking op het veld. Abdel heeft de dames nog voorzien van enkele tips.

In de tweede helft begonnen de dames goed. Wat er in de ranja heeft gezeten weet ik niet, ( had de ranja wel zelf gemaakt) maar binnen 10 minuten was de stand 3-0 voor Emos. Onze Isabelle was op dreef, 3 mooie doelpunten mede door een goede assist van Lauren. De dames bleven goed voetballen, de verdediging stond goed en men zag voetbal waarop ze trainen! Met nog 20 minuten te spelen, bracht Tessa de stand voor ons op 4-0, wederom door een mooie assist van Lauren.
    Iedereen heeft haar best gedaan en samen als team creëren we het spel !