• Na maanden niet hebben mogen en kunnen spelen ivm een gebroken arm, stond Julia weer in  het doel. De start van onze  2e bekerwedstrijd ging moeizaam.  Pas na een half uur spelen werd het 1-0  door een mooie assist van Jennica op Lauren. 5 minuten later gaf Noa een assist op lauren en de 2-0 was een feit.  Dit was tevens de ruststand.
    Tijdens de rust werden de dames toegesproken door Abdel. Echter de tweede helft begon erg onrustig, geen rust aan de bal, meerdere dames hadden last van een blessure enz. Na een half uurtje spelen scoorde Dinxperlo ook uit een mooie vrije trap 2-1.
    We kregen nog 2 mooie kansen met een bal op de lat en de paal. Door de goede inzet en verdediging hebben we de wedstrijd gewonnen met 2-1.