MO19 tegen DVS’33 Ermelo, samengevat

Vandaag, za 6 okt 2018,  stond de wedstrijd tegen DVS’33 Ermelo MO19 op het programma. Om 11 uurmoesten we verzamelen op Achilles en om 12 uur zou de wedstrijd beginnen, maar eerst de bespreking en de warming-up. Om 12 uur stonden we klaar op de middencirkel, maar toen moesten alle sieraden nog afgedaan worden en worden afgeplakt. De wedstrijd begon
daarom een paar minuten later.
We begonnen goed aan de wedstrijd, het kon beter, maar wij waren de betere partij. In de 12e minuut werd er ook gescoord aan onze kant, helaas werd dit doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. We hielden de druk erop en een minuut later schoot Celine op het doel, dit schot ging net over. De tegenstander had weinig kansen, maar ze hadden er ook niet veel nodig, want in de 25e minuut werd het 0-1. De koppies gingen bij ons hangen en in de 37 minuut werd het 0-2. Het was rust.
In de kleedkamer even op adem komen en een banaan naar binnen werken. Harold geloofde er nog in. Hij zei: ‘Als we nu de 1-2 maken geloof ik dat we deze wedstrijd nog kunnen winnen’. Maar die 1-2 kwam maar niet,ondanks dat we goed aan de tweede helft waren begonnen en veel balbezit hadden.
Noah schoot uiteindelijk tegen het hoofd van de tegenstander aan die daarna even knock out ging. In de loop van de tijd gingen we steeds slechter voetballen, we konden elkaar moeilijk vinden. Uiteindelijk werd Alene doorgeschoven naar het middenveld, Estelle werd onze spits en achterin moesten we 1 op 1 gaan voetballen om toch nog iets te proberen. Dat
werkte niet zoals gehoopt. Toen kwam dan ook de 0-3. Helaas… Nu de koppies weer omhoog en focus op de wedstrijd van volgende week tegen SV Loil MO19.

Geschreven door Sanne H.

Deel dit bericht