MO19-1 neemt 3 punten mee naar huis

Na een autorit van ruim een uur komen we aan in Doetinchem. We hebben er allemaal zin in en hopen na een aantal nederlagen weer drie punten mee te kunnen nemen naar Enschede. We doen onze warming-up en de wedstrijd begint.

Opstelling: Doel: Britt, Achterin: Alene, Sanne, Celine en Maaike. Middenveld: Manon, Estelle, Iris en Kubra, Voorin Kiki en Noah, Wissels: Esmee, Femke

In de eerste 25 minuten voetballen we voornamelijk op de helft van de tegenstander, we hebben een paar goede acties en kansen. Ook lukt het DZC om in de eerste helft een schot op doel te wagen, maar hier komt gelukkig niks uit. De 0-1 komt voort uit een pass van Iris, de spits. Noah en Estelle lopen allebei achter de bal aan en uiteindelijk is het Noah die het doelpunt maakt. Helaas weet DZC snel na de voorsprong een doelpunt te maken en staat het 1-1. We doen ons best om nog 1-2 te maken voor de rust en dit lukt. Estelle krijgt de bal en zet deze voor. Noah staat (zoals altijd) op de juiste plek en maakt het doelpunt. We gaan de rust in met 1-2 voorsprong.

We beginnen de tweede helft fanatiek en zijn van plan deze drie punten te pakken. We krijgen een paar kansen aan het begin van de tweede helft. Gastspeelster Kiki geeft de bal voor op Estelle, maar zij schiet hem precies in de handen van de keeper. Vlak erna een corner waarbij wederom de bal in de handen van de keeper wordt geschoten. Genoeg kansen dus. Halverwege de tweede helft worden we eindelijk beloond met een doelpunt. Alene schiet de bal vanaf de middellijn naar Noah die de bal al sprintend mee naar voren neemt. Ze besluit het doelpunt zelf af te maken en het staat 1-3. Vlak hierna krijgen wij weer een corner. Kiki zet de bal voor en Sanne en Maaike komen allebei in. Het is uiteindelijk een speelster van de tegenpartij die de 1-4 maakt.

Om het nog even spannend te maken krijgen Noah en Kubra een gele kaart maar deze worden gelukkig niet meegenomen. Eindstand 1-4. Kiki, bedankt voor het meedoen!

Geschreven door Maaike

EMOS MO19-1 op voetbal.nl

Deel dit bericht