• Stage

  Zit je op het middelbaar onderwijs, moet je een maatschappelijke stage (MAS) lopen van 30 uur en ben je lid van onze prachtige voetbalvereniging? Meld je dan bij een van onderaanstaande contactpersonen voor een stageplek bij jouw eigen voetbalclub. Want wat is er nou leuker om zowel een steentje bij te dragen aan je eigen club als meteen een verplichte maatschappelijke stage te lopen?

  Je mag ook emailen naar: stage@emos.nl

  Binnen EMOS zijn er diverse mogelijkheden om invulling te geven aan je maatschappelijke stage.

  Lijkt het je leuk om mee te draaien met bardiensten op bijvoorbeeld de zaterdagochtend en onze gasten te voorzien van een broodje, kop koffie of sportdrankje, meld je dan bij de coördinator kantine Frans. Zodoende krijg je ervaring in het barwerk, leer je omgaan met gasten en leer je ook weer veel mensen kennen binnen de club.

  Wil je een steentje bijdragen aan de invulling van wedstrijd zaterdagen door als gastheer of gastvrouw de bezoekende clubs wegwijs te maken op de velden en ons complex en er zorg voor te dragen dat de kleedkamers, velden, doelen en vlaggen op orde zijn en de spelers voorzien zijn van ranja meld je dan bij Frans.

  Ook zijn er mogelijkheden om als spelbegeleider bij de wedstrijden voor de O11 aan de slag te gaan (dit geldt voor alle jeugdteams van JO8 tot en met JO11/MO11). Je zorgt dan voor naleving van de spelregels op het veld, zonder dat je bijvoorbeeld kaarten hoeft uit te delen of rapporten hoeft in te vullen. Meldt je hiervoor bij een van de coördinatoren voetbal.

  En wil je als assistent trainer aan de gang bij een van de jeugdteams, dan kun je ook bij een van de voetbalcoördinatoren terecht; bij Peter voor de meiden en bij Rik of Niels voor de jongens.

  We houden daarbij rekening met je eigen trainingsdagen-en tijden en uiteraard voor de zaterdag met je eigen speeltijden.

  Alle mogelijkheden  op een rij:

  • Bardiensten in de kantine
  • Gastheer / gastvrouw tijdens wedstrijdzaterdagen (ochtenden)
  • Jeugdscheidsrechter (spelbegeleider)
  • Assistent trainer

  Contact:

  Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden en wil je graag je maatschappelijke stage doen bij EMOS, meldt je dan bij een van onderstaande contactpersonen:

  Algemeen:                 Tobias Kingma, stage@emos.nl

  Voetbal:                     Peter Renkens, stage@emos.nl

  Communicatie:         Bertrim Broen, mediateam@emos.nl