• RKSV Emos heeft er een nieuwe sponsor bij; NvG Tegelzetters. Het Enschedese bedrijf stapt in om als derde naamgevende sponsor te worden vermeld op de kleding van de 1e selectie. Nick van Gaalen is eigenaar van het bedrijf en vindt sponsor worden bij Emos een mooie uitdaging: “Ik kom regelmatig kijken bij het 1e van Emos, mijn zwager Lesly Mengerink speelt in de selectie. Ik ben met mijn bedrijf nog nooit sponsor geweest, toen ik via mijn zwager Lesley werd benaderd leek het mij wel een mooie nieuwe uitdaging, kijken wat het brengt.”

  NvG Tegelzetters Enschede beleeft deze maand haar jubileum, want het bedrijf bestaat dan 10 jaar. Nick van Gaalen startte op zijn 21e het tegelzetbedrijf in november 2010. “In eerste instantie ben ik in mijn eentje begonnen en in 2016 nam ik de eerste werknemer aan. Het bedrijf liep zo goed dat ik genoodzaakt was er een tweede werknemer bij aan te nemen. Deze werknemer kwam bij mij in het bedrijf als leerling en behaalde afgelopen zomer zijn tegelzetdiploma. Ik heb hem zelf mogen opleiden tot ervaren tegelzetter. En de zaken gaan goed, inmiddels zijn wij in deze drukke tijden op zoek naar alweer een derde werknemer.”

  Naast tegelzetten kan NvG Tegelzetters een klant ook voorzien van een complete renovatie. Nick: “Ik vind het belangrijk dat de klant de complete renovatie bij ons kan afnemen, daarmee bieden wij een compleet pakket aan. Wij hebben een eigen team met vaklieden, naast tegelzetters hebben wij ook een loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, kitter en wij kunnen een container leveren. Op die manier kan een klant de gehele badkamer renovatie door ons laten doen.”

  RKSV Emos is blij dat zij NvG Tegelzetters mag verwelkomen als sponsor bij Emos. Naast NvG Tegelzetters, blijven Taxi Maxx en Elzinga Wonen hoofdsponsor van onze 1e selectie.

  NvG Tegelzetters Enschede
  B.W. ter Kuilestraat 329
  Tel.: 06-12226224
  https://nvgtegelzettersenschede.nl/