JO15 komt sterk uit de winterstop

EMOS JO15-1 is de 2e competitiehelft in de 2e klasse sterk begonnen. Onder de bezielende leiding van trainer Harald Kreijns, leider Alex Wijnsma en vaste grensrechter Daan Boxelaar gaat dit team steeds beter voetballen. Op de foto is te zien dat de lengtes van onze jongens sterk uiteenlopen. Dat past bij deze leeftijdsgroep. De jongste is 12 en de oudste is 15 jaar. Het is een mooie mix van kracht, techniek, snelheid, inzicht en voetballend vermogen. Elke speler neemt zijn eigen kwaliteit mee en trainer Harald kneedt er elke maandag en woensdag weer een sterker team van. Het gaat er hier hard maar sportief aan toe. De nadruk ligt op positiespel en opbouwend voetbal. 

Zaterdag 9 maart zijn onze jongens voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen NEO op de foto gezet met de nieuwe trainingsjacks. Het mooie van ons team is dat we wekelijks gesteund worden door vele ouders en familieleden. De voetbalouders Alex Wijnsma, Eugene Dors en Nadia Nijenhuis hebben gezorgd voor deze mooie jacks met daarop de namen van hun bedrijven:

Wijnsma Electro, Dors Bouwmachines en Fashion42day. Maar ook de andere ouders leveren dit team belangrijke diensten: vervoer, koffie en thee, wassen van de shirts en mentale support.

Zaterdag werd de wedstrijd tegen NEO na een pittige strijd terecht met 3-1 gewonnen. Het voetbal van EMOS zegevierde boven de fysieke kracht van onze tegenstander. 

We gaan er met elkaar weer een mooi seizoen van maken met als sportieve knaller onze deelname aan de Ottenstein Cup in Duitsland op 21, 22 en 23 juni.

Namens de harde kern van JO15-1,

Ronald Kerklau

Deel dit bericht