• Info Presentatie Blessurepreventie


  Sinds enkele jaren is FysioMedics actief bij EMOS. Zij bieden op dinsdag en donderdag avonden spreekuren aan, waarvoor een speler/speelster zich kan aanmelden bij eventuele sport blessures. Behalve van het behandelen van sportblessures doen zij ook aan blessure preventie. Dit doen ze door het afnemen van verschillende testen.
  Hierover zouden ze u graag wat meer informatie willen geven. Want hoe herkent u nou een blessure bij uw zoon/ dochter? En wat kunt u er (mogelijk samen met FysioMedics) aan doen? Daarom organiseren ze op woensdagavond 29 november 2023 20:00, een korte informatie bijeenkomst. Hierin zullen ze het een en ander toelichten rondom blessures, de groei en hoe daar mee om te gaan. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Ymke, zie mailadres onderaan deze tekst
  Aan het bezoeken van de informatieavond zitten geen verplichtingen, na de tijd zijn er mogelijkheden om verdere vervolgacties te bespreken. Zo nemen ze op het moment veldtesten af bij verschillende sportclubs, hebben ze een speciale testing ontwikkeld om jeugd in te laten stromen bij trainingen op het juiste niveau, en doen ze specifieke metingen om de groeispurt te bepalen (daar waar de kans op blessures groter is).
  Later in de praktijk, is er de mogelijkheid tot individuele of groepstraining voor blessurepreventie of performance training. Denk hierbij aan het verbeteren van de explosiviteit, de (sprint)snelheid, de spronghoogte of het verbeteren van de (duel)kracht.
  Graag nodigen wij ouders, spelers, speelsters, trainers en andere geïnteresseerden uit voor deze voorlichtingsavond.

  Om een indicatie te krijgen voor het aantal aanwezigen vraagt FysioMedics om u aan te melden via onderstaand emailadres. Wilt u hierbij uw naam en telefoonnummer doorgeven?


  Ymke Stomps
  Fysiotherapeut en Bewegingswetenschapper FysioMedics
  ymke@fysiomedics.nl