Indoor voetbal

Vanochtend zijn een tiental spelers van ST EMOS/Achilles van de JO11-2/4 en JO13-1 lekker binnen gaan voetballen bij Soccer Inside naast de kartbaan Zero55.

Na wat korte techniekoefeningen met ladders en hoedjes speelden de 9 jongens en 1 meisje 2 partijtjes onderling van 15 minuten. Topscorer van deze ochtend was Mitchel met 8 goals, op de voet gevolgd door Jochem met 7 doelpunten en Jelle en Kasper met elk 3.  Ook Wouter en Djayden wisten beiden het net te vinden.
Er werd stevig geduelleerd op het kleine kunstgrasveld en ook maakten een aantal spelers handig gebruik van de boarding door de ballen te kaatsen.
Helaas vloog er behalve een leren bal ook een gloednieuwe fluor gele voetbal schoen van Kasper door de lucht en die belande op het gezicht van pechvogel Bram, die het veld daarop met een dikke tong moest verlaten. Gelukkig ging het na enige verzorging door mama Sabrine als snel beter met hem.
Na afloop van de wedstrijden trakteerde vader Brian heel gul op chips en ranja voor alle kids, inclusief de supporters en tevens zusjes van Rens en Bram.
 
Kortom, het was een geslaagd uurtje indoor voetbal dat zeker voor herhaling vatbaar is!
Een veld op Soccer Inside is per uur te boeken, vooraf reserveren is wel nodig.

Deel dit bericht