16 mei 2018

In memoriam

In memoriam

Afgelopen maandag overleed Ronny Kloppenborg. Ronny was de vader van één van onze speelsters, Celine en op meerdere vlakken actief binnen onze club.

Celine werd lid van onze club in 2011 en al snel raakte Ronny betrokken bij het team van zijn dochter. Hij werd leider en zorgde voor een uitstekende begeleiding van de speelsters en de staf rondom dit team. Met zijn initiatieven voor extra activiteiten zorgde hij daarnaast voor een fijne sfeer binnen het team, wat ook resulteerde in sportief succes en kampioenschappen in meerdere jaren.

Ronny droeg het vrouwenvoetbal een warm hart toe en zocht naar mogelijkheden om te promoten, zo startte hij de facebookpagina EMOS meiden, die nu al jaren actief is. Ook tijdens de nieuwbouw en verbouwing van ons clubgebouw werkte Ronny mee en was hij samen met de andere vrijwilligers graag aan het klussen.

Na het bekend worden van zijn ziekte deed hij een stapje terug bij zijn team, wel kwam hij nog elke wedstrijd kijken.

Wij wensen Celine, familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Er is gelegenheid om afscheid van Ronny te nemen en tot condoleren op donderdag 17 mei van 16.30 tot 17.00 uur in uitvaartcentrum Vredehof, Wethouder Beversstraat 104 in Enschede.

Ronny, rechts op de foto, grensrechter

Deel dit bericht