Het was leuk

Graag wil ik alle lezers en mensen bedanken voor hun belangstelling, bijdragen, complimenten en puntjes van kritiek die ik heb ontvangen sinds het in de lucht gaan van de EMOS website, bijna 20 jaar geleden.

Bestuurlijk besluit en de perikelen daaromtrent hebben mij doen besluiten per direct te stoppen met mijn functies van webmaster en webredacteur.

20 Jaar, een lange zit, de nodige besturen meegemaakt en daarin met plezier mijn rol kunnen en mogen vervullen. Destijds geronseld door initiatiefnemer en bestuurslid Harald, de afgelopen jaren met hoofdredactrice Sandra grote stappen gezet. Beiden dank!
Veel van geleerd, zaken waar ik nu mijn voordeel van heb. Van hobby naar professie, het zou nu zo maar kunnen.

Ik wens iedereen vooral een GEZOND 2019!

Paul.

Deel dit bericht