• Onze eerste competitie wedstrijd met als tegenstander Luctor et Emergo, begon erg rommelig, geen goede aanspeelbare ballen,geen rust aan de bal.
  We speelden ook met een nieuwe opstelling, 4-1-4-1. Ik denk dat de dames daar aan moesten wennen.
  We kwamen wel binnen 5 minuten voor, door een mooie goal van Lauren. Na 20 minuten spelen maakte Nienke een eigen doelpunt waardoor de stand 1-1 werd.
  Lauren benutte een vrije trap wat de stand weer in ons voordeel bracht 1-2. 5 minuten voor rust gaf Daphne een mooie assist op Laura en met haar snelheid ging zij langs de zijlijn richting het doel en schoot de 1-3 binnen.
  Na de traktatie van Julia die jarig was, hadden de dames energie gekregen. Isabelle schoot binnen 10 minuten de bal 2 maal tussen de palen 1-5.(assist Romee en Tessa).Laura maakte met haar snelheid weer zo'n mooie goal 1-6.
  Luctor et Emergo scoorde ook nog 2-6.
  Onze nieuwe speelsters Lieke maakte in voor haar eerste wedstrijd in EMOS tenue een mooi doelpunt 2-7. Met nog 25 minuten te gaan, bleven de dames ervoor gaan om nog meer doelpunten te scoren. Met mooi samenspel ,bal aannemen, bal kaatsen, bal sturen, bal voorzetten kwam door een assist van Isabelle het derde doelpunt van Lauren 2-8. Ook de tegenstander scoorde nog uit een mooie aanval 3-8.
  Vlak voor het einde kregen we nog een corner, daar werd door de tegenstander uit gescoord ,dit bracht de stand voor ons op 3-9.
  Na afloop van de wedstrijd hebben we nog voor de jarige Julia gezongen. Ondanks de grote overwinning, is er nog genoeg om aan te werken dit seizoen .
  Onze trainer Abdel zal hier alles aan doen om de dames op een beter niveau te krijgen.