Gelijkspel voor MO19 in Meppel

FC Meppel/Alcides MO19-1 – Emos/Achilles MO19-1

Op zaterdag 10 november stond op de planning om naar Meppel te gaan. We hadden voor het eerst weer 15 spelers mee. Elsa haar eerste wedstrijd en Angela haar tweede. We verzamelden om half 11 op Achilles. Hier kregen we de bespreking voor de wedstrijd. Wie staat waar en hoe is de tegenstander. Harold zei dat het ongeveer een gelijkwaardige tegenstander was. Met 5 auto’s gingen we richting Meppel. Na de warming-up beginnen we aan de wedstrijd om op gewoon grasveld.

De eerste 20 minuten had de tegenstander meer balbezit. Ook maakten we geen doelpogingen. Misschien moesten we even wennen aan het gras, want na de 20 minuten schoot Kubra een keer op het doel en Noah kreeg ook een aantal kansen door goeie passen van Estelle. Door slordig spel van ons kreeg de tegenstander ook meerdere kansen op het doel, maar door goeie reddingen van Britt en een sterke verdediging kregen we geen tegendoelpunten.

In de rust was het dus 0-0. Er werd besproken wat er beter kon en er werden een paar wissels ingevoerd. Kubra ging eruit, Iris ging naar de spits en Elsa kwam erin als linksmid en maakte dus haar comeback na een jaar gestopt te zijn. Na een banaan en limonade konden we er weer tegenaan.

De tweede helft begonnen we goed. Er werden meer combinaties gemaakt en we kregen ook meer kansen. Daaruit komt ook een kans voor Noah. Ze schiet tegen de keepster aan maar kreeg daarna de bal weer terug en scoorde, het is 0-1. Iedereen was opgelucht, maar we letten even niet op en het tegendoelpunt is al gemaakt. We bleven toch goed doorspelen en dan maakt Iris het 2e doelpunt door een goeie pass van Estelle. Het staat nu 1-2 en Esmee wordt nog gewisseld voor Femke. Helaas maakt de tegenstander nog de 2-2, Angela komt de laatste minuut er nog in en dan fluit de scheids af. Eindstand 2-2.

Opstelling:
Keepster: Britt
Verdediging: Maaike, Sanne, Alene en Esmee
Middenveld: Celine, Manon, Estelle, Iris
Aanval: Kubra en Noah
Wissels: Elsa, Angela, Femke, Manon

Op naar de volgende wedstrijd, komende zaterdag op Achilles om 12 uur tegen De Treffers.

Deel dit bericht