• Loopgroep Espelopers is een groep enthousiaste hardlopers uit Enschede, Hengelo en omliggende plaatsen. Gezellig samen sporten, de één wat fanatieker, de ander wat minder fanatiek. Maar allemaal met dezelfde passie: HARDLOPEN. 

    Ons motto is: respect voor ieders individuele redenen om mee te doen aan de trainingen. Dat kan zijn gezondheid, gezelligheid, genieten van de mooie natuur, sneller worden, wedstrijden lopen, etc.

    Op een trainingsavond kennen we drie trainingsgroepen, met elk een eigen trainer en trainingsprogramma.

    Onze trainers zorgen voor veel variatie in de trainingen, passend bij het niveau en de ambitie van de deelnemers. Hierdoor blijft het plezier in hardlopen voor iedereen behouden.

    De reguliere trainingen van de Espelopers zijn elke dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. Start- en eindpunt is het sportcomplex van RKSV EMOS aan de Dr. Zamenhoflaan 175 in Enschede. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig. Tevens is er gelegenheid om nog even na te zitten in de kantine onder het genot van kop koffie/thee of ander drankje. Deelnemen aan de training kan indien je binnen een uur 8 km of meer aaneengesloten kunt hardlopen.

    Ben je benieuwd hoe het is om met ons mee te trainen? Je bent van harte welkom om dat uit te proberen. Neem vooraf even contact op met Elko Levinga via telefoon 06-51505294 of via mail info@espelopers.nl