• Het bestuur van EMOS heeft het contract met Brandsfit als kledingleverancier voor de hele vereniging met 3 jaar verlengd. Als gevolgd daarvan zal de gehele jeugdafdeling, jongens en meiden én dames 1, vanaf het komend seizoen in nieuwe tenues spelen.

    De afgelopen drie jaar was Brandsfit ook al kledingleverancier van EMOS. De Patrick sportkleding kent een goede kwaliteit/prijs verhouding en de samenwerking met de organisatie was goed. Daarbij zijn voor de nieuwe periode vernieuwingen aangekondigd in kleidnglijn en afspraken gemaakt over sponsoring waardoor deze samenwerking nog beter wordt.

    Vanaf het komende seizoen wordt de gehele jeugdafdeling en dames 1 in weer nieuwe tenues gehezen. Shirts en broeken. Daarbij is het nu ook mogelijk dat 'eigen' sponsoren een plekje voorop het shirt van een team krijgt. Heb je hier interesse in neem dan contact op met sponsor@emos.nl

    Het bestuur van EMOS is blij met de nieuwe overeenkomst en is overtuigd dat we weer een vruchtbare samenwerking tegemoed gaan.