De kampioenen: EMOS 5

Het was zondagochtend toch nog spannend voor EMOS 5. Natuurlijk de voorsprong en een prima doelsaldo. Maar er moest wel een gelijkspel of winst komen tegen de nr 3. 

Kratten bier door de concurrent
Langs het veld waren veel supporters, vrienden, familie en EMOS mensen te vinden. Heel erg leuk om te zien!
Barry over de wedstrijd ‘ We kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong en gingen ook met die stand de rust in. Saasveldia werd echter aangemoedigd door de nr. 2 KOSC, die ze ook 5 kratten bier in het vooruitzicht gesteld als ze zouden winnen van ons. De tweede helft gingen ze er ook vol op en kwamen ze op 1-1. Dit hebben we echter knap weten te verdedigen. En uiteindelijk het kampioenschap veilig gesteld. Uiteraard was er naast de enorme blijdschap toch ook wel opluchting na het laatste fluitsignaal. We hebben er hard voor moeten knokken en dat maakt het kampioenschap des te mooier.’
 
Feest en de platte wagen
Het feest kon beginnen! En dat gebeurde! ‘Champagne en vuurwerk aan alles was gedacht. We hadden veel support van EMOS mensen langs het veld en we hebben het eerst daar gevierd, toen op naar EMOS waar de rondrit op de platte kar door Enschede Noord en Lonneker ging beginnen. Het kan de buurt niet ontgaan zijn dat het vijfde kampioen was geworden. Met luide muziek, gezang en een hossend elftal op de kar. 
Bij terugkomst op de club is daar het feest nog voortgezet waarna we om zeven uur richting de Kajuit zijn gegaan en een afsluitende bbq hebben gehad. Alles uiteraard onder het genot van een heerlijk koud biertje! Al met al een mooi kampioenschap en een hele gezellige dag. Het was een mooi feest!’ aldus Barry Subelack.

Deel dit bericht