• Vele EMOS-jeugdleden zwermen weer uit over de straten, gewapend met loten van de Grote Clubactie. Al 50 jaar kunnen sportverenigingen op deze wijze een welkome bijdrage voor de clubkas verdienen. Zo ook EMOS. Juist in deze lastige tijden om als vereniging het hoofd bovenwater te houden is het van belang dat we, net als voorgaande jaren, extra inkomsten kunnen krijgen van deze nationale stichting. 80% van de verkochte loten vloeit terug naar de vereniging. Door de overige 20% zijn prachtige prijzen te winnen.

    Dit jaar verloopt verkoop iets anders dan andere jaren. Om U en henzelf te beschermen gaan de jeugdleden nog wel de straat op voor de verkoop maar dragen ze een EMOS-mondkapje. Dat past natuurlijk geheel in deze tijd. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om online, via de website: KLIK HIER om NU online Grote Clubloten te kopen!

    Iedere euro is natuurlijk welkom maar we zouden het prachtig vinden als er een fantastisch bedrag van deze actie in de clubkas vloeit. Als u EMOS een warm hart toedraagt of als u gewoon een leuke prijs wil winnen koop dan een lot uit de Grote Clubactie, online of van een van onze jeugdleden. De opbrengst zullen we volledig ten goede laten komen aan spelmateriaal en andere benodigdheden voor het jeugdvoetbal. Dus koop NU je loten via de onderstaande link!

    Namens iedereen bij EMOS bedankt voor uw bijdrage!

    Bestuur en S.A.V.E. RKSV Emos

    Link naar de Grote Clubactie site: https://clubactie.nl/lot/rksv-emos-enschede/50122