• Dames Volleybal Emos

  DVE

  Wij zijn ontstaan doordat een aantal moeders van de jeugdleden zo'n 25 jaar geleden het idee kreeg om ook iets aktiefs te gaan doen. Inmiddels zijn we met zo'n 25 leden (in de leeftijd van 25 tot 70 jaar) die onder begeleiding van Frank op de woensdag een balletje proberen te slaan.

  Vooral op de 1e woensdag van de maand is het aantal deelnemers groot omdat we dan aansluitend aan de training nog even voor een drankje (en hapje) naar EMOS heen gaan waar dan ook niet-spelende leden zich aansluiten bij de groep.

   

  Het spelenthousiasme, de gezelligheid maar zeker ook de teamspirit zorgt ervoor dat we iedere woensdag weer vol enthousisasme bij elkaar komen.

  Naast onze reguliere trainingsavonden doen we ook nog mee bij de VASATA waarbij we op 5 vrijdagavonden strijden voor een krentewegge! (dit is niet de hoofdprijs maar voor ons wel het hoogst haalbare). Waarbij we blij zijn dat de VASATA voor de nieuwe seizoenen een doorstart heeft weten te maken.

   

  Wij volleyballen iedere woensdag van 20.00-21.00 uur in de gymzaal aan de Dr. Coppesstraat 28C en zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers. Mocht je een keer willen kijken of dit ook iets voor jou is, dan ben je van harte welkom!

  info: volleybal@emos.nl

  Met een vriendelijke sportgroet,

  Evelyne van der Wilk