Supportersvereniging

Oprichting en doelstelling

De Supportersvereniging is 19 april 1968 opgericht. Wij als bestuur, willen er graag zijn voor alle ‘supporters’ van EMOS. Dit zijn supporters maar natuurlijk ook de EMOS-leden.

Wat doet de supportersvereniging?

Lief en leed

Wij schenken aandacht aan al het lief en leed binnen EMOS. Wij zouden het dan ook erg op prijs stellen wanneer je ons hiervan op de hoogte brengt. Je kunt ons helpen door deze informatie aan één van ons door te geven of een e-mail te sturen naar supporter@emos.nl.

Evenementen

Verder organiseren wij de verloting bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. 4 loten voor een euro waarmee je kans maakt op één van de mooie prijzen waar onze Karin elke keer voor zorgt.

Ook tijden het EMOS Familie Toernooi toernooi zijn wij aanwezig. Voor de kleintjes regelen wij een springkussen en voor de anderen hebben wij een loterij of Rad van Fortuin met erg leuke prijzen.

Wat ook elk jaar weer georganiseerd wordt, en steeds drukker wordt bezocht, is de Kerstbingo. Spannend en mooie prijzen. Alle aanwezigen krijgen aan het eind van de avond een klein hebbedingetje mee, zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

Het carnaval wordt van oudsher (vanaf 1969) mede door de Supportersvereniging georganiseerd. Alhoewel het vroeger zo druk was dat je er toegangskaarten voor moest kopen, blijft er altijd een vaste kern carnaval bij EMOS vieren.

Verder proberen we elk jaar nog een andere activiteit te organiseren. Hierbij valt te denken aan Octoberfest, Oranjefeest, Pub Quiz of iets anders. Heb je een leuk idee, laat het ons weten via supporter@emos.nl.

Merchandising

Verder hebben wij bedacht dat supporters hun elftal ook steunen als het niet zulk mooi weer is. Daarom hebben wij grote rood/witte paraplu’s met het EMOS-logo verkocht. Thans gaan wij voor het gemak en verkopen we inklapbare rood/witte paraplu’s met het EMOS-logo. Deze kosten € 5,50 per stuk.
Ook hebben wij mooie rode pennen met logo (en fijn schrijven dat deze pennen doen …). Deze verkopen wij voor een luttele euro per stuk.

Wil je een paraplu of een pen van ons kopen, geeft dat dan even aan bij één van de bestuursleden. Wij zijn allemaal regelmatig bij EMOS en zijn altijd via supporter@emos.nl bereikbaar.

Oud papier

Verder zamelen wij nog steeds oud papier in. Met de opbrengst hiervan worden wij in de gelegenheid gesteld om alle elftallen eens per seizoen een bedrag van €50,– te geven als bijdrage bij een kamp, kampioensfeest of gewoon een afsluitend feest. De Pupillen Activiteiten Commissie (PAC) krijgt van ons een bijdrage voor het kamp van de JO9- en de JO11 en MO11-groep en een financiële bijdrage bij het Sinterklaasfeest.
Ook doet de Supporters Vereniging jaarlijks en bijdrage aan de Playbackshow. Daarnaast kan ook de organisatie van het darten kan op een financiële bijdrage van ons rekenen.
En dan natuurlijk de kampioenschappen. Wij zorgen voor een echte kampioenstaart of voor iets anders als de leiders daarom vragen.
Dit kunnen wij dus, zoals gezegd, doen doordat jullie oud papier bij EMOS in het papierhok achterlaten. Blijf dit dus vooral doen!

Lidmaatschap

Natuurlijk kun je ons financieel helpen door lid te worden van deze fantastische club binnen EMOS. Ons lidmaatschap bedraagt €10,– per kalenderjaar en wij kunnen altijd nog meer leden gebruiken. Wij begroeten je graag als lid!

Bestuur

voorzitter Karin van Stralen
secretaris Yvonne Bakker
penningmeester Yvonne Bakker
lid Ingrid Boxelaar
lid Marijke Goïnga
lid Ans van Loon
lid Marijke Voss
lid Monique Kosters
lid Agnes ter Horst
lid Brigitte Zijlstra