Supportersvereniging

Oprichting en doelstelling

De Supportersvereniging is 19 april 1968 opgericht. Wij als bestuur, willen er graag zijn voor alle ‘supporters’ van EMOS. Dit zijn supporters maar natuurlijk ook de EMOS-leden.

Wat doet de supportersvereniging?

Lief en leed

Wij schenken aandacht aan al het lief en leed binnen EMOS. Wij zouden het dan ook erg op prijs stellen wanneer je ons hiervan op de hoogte brengt. Je kunt ons helpen door deze informatie aan één van ons door te geven of een e-mail te sturen naar supporter@emos.nl.

Evenementen

Verder organiseren wij de verloting bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. 4 loten voor een euro waarmee je kans maakt op één van de mooie prijzen waar onze Karin elke keer voor zorgt.

Ook tijden het EMOS Familie Toernooi toernooi zijn wij aanwezig. Voor de kleintjes regelen wij een springkussen en voor de anderen hebben wij een loterij of Rad van Fortuin met erg leuke prijzen.

Wat ook elk jaar weer georganiseerd wordt, en steeds drukker wordt bezocht, is de Kerstbingo. Spannend en mooie prijzen. Alle aanwezigen krijgen aan het eind van de avond een klein hebbedingetje mee, zodat niemand met lege handen naar huis gaat.

Het carnaval wordt van oudsher (vanaf 1969) mede door de Supportersvereniging georganiseerd. Alhoewel het vroeger zo druk was dat je er toegangskaarten voor moest kopen, blijft er altijd een vaste kern carnaval bij EMOS vieren.

Verder proberen we elk jaar nog een andere activiteit te organiseren. Hierbij valt te denken aan Octoberfest, Oranjefeest, Pub Quiz of iets anders. Heb je een leuk idee, laat het ons weten via supporter@emos.nl.

Lidmaatschap

Natuurlijk kun je ons financieel helpen door lid te worden van deze fantastische club binnen EMOS. Ons lidmaatschap bedraagt €10,– per kalenderjaar en wij kunnen altijd nog meer leden gebruiken. Wij begroeten je graag als lid! Je kunt je aanmeldformulier hier downloaden:

Aanmeldingsformulier Supportersvereniging

Bestuur

voorzitter Han Oude Weernink
penningmeester René Mulder
Vice-penningmeester Frans ter Horst
Secretaris Agnes ter Horst
lid Marijke Goïnga
lid Ans van Loon
lid Marijke Voss
lid Monique Kosters
lid Ingrid Boxelaar
lid Karin van Stralen
lid Brigitte Zijlstra