Club

VRIJWILLIGERS

‘Onmisbaar voor elke club’

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.

BESTUUR

Ook onze vereniging heeft een artikel in de statuten opgenomen waarin haar doelstelling is vastgelegd. Deze luidt als volgt:

“De vereniging heeft ten doel, het doen beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de beroepsvoetbalsport”

Samenstelling

HISTORIE

‘Meer dan 100 jaar’

Met inmiddels een historie van meer dan 100 jaar nemen we je graag mee terug in de tijd. Elk heden heeft natuurlijk ook een verleden.

Lees verder op de historie-pagina om een kijkje te nemen in onze mooie historie.

LID WORDEN ?

‘Jij wilt gaan voetballen?’

Ben jij 7 jaar of ouder kom dan bij EMOS! Wat doen wij om het jou naar je zin te maken? Wij zijn een vereniging die met de eigen jeugd op een zo hoog mogelijk niveau wil voetballen. Dat doen we met enthousiaste, gediplomeerde selectietrainers die werken aan de voetbaltechnische capaciteiten van onze jeugdspelers. Wij stimuleren een sportieve mentaliteit, het respecteren van anderen en het samenwerken, zowel binnen als het buiten het veld. Ook als meisje is het mogelijk om bij EMOS te voetballen.

Naast het voetbal organiseren wij ook allerlei leuke activiteiten. Het hoogtepunt daarvan is volgens velen het voetbalkamp. Het allerbelangrijkste voor ons is echter dat jij plezier beleeft aan het voetballen.

Mede door de vele vrijwilligers zijn wij een hechte vereniging Veel van onze jeugdleden tonen aan dat zij het naar hun zin hebben bij EMOS. Want naast voetballer zijn zij ook actief als vrijwilliger, bijvoorbeeld als scheidsrechter, trainer of leider. Word jij (in de toekomst) ook vrijwilliger bij EMOS? Wij willen een echte familievereniging zijn. Daarom is het ook voor hen juist leuk om vrijwilligerswerk te gaan doen. Er is bij EMOS altijd wel iets voor je te doen, ook bij ons geldt dat vele handen het werk licht maken.

Wij zijn een betaalbare vereniging en vinden dat voetbal toegankelijk moet zijn voor alle inwoners van Noord-Enschede. Daarom proberen wij de contributies zo laag mogelijk te houden.

Meld je aan!