BESTUURSBLOG
Periodiek zal een bestuurslid een artikel schrijven waarin hij of zij verhaal doet van hetgeen hij of zij doet als bestuurslid van EMOS.
Meer
Vrijwilliger in beeld
Zonder vrijwilligers geen voetbal, geen training of competitie of activiteit. Daarom koesteren we onze vrijwilligers en in deze rubriek lichten we een paar van onze vrijwilligers eruit met hun verhaal.
Meer
Jan Dirk
Directeur amateurvoetbal KNVB Jan Dirk van der Zee snijdt in zijn column actuele onderwerpen aan in het amateurvoetbal. Hij geeft zijn visie en reikt clubs de helpende hand.

Zijn columns zijn te lezen op de KNVB website.
column
Nieuws

Blogs

25 mei 2018

Vrijwilliger in beeld: Gerrit Beumers

Zonder vrijwilligers geen voetbal, geen training, competitie of activiteit. Daarom koesteren we onze vrijwilligers en in deze rubriek lichten we een paar van onze vrijwilligers uit met hun verhaal in de aanloop naar de EMOS Vrijwilligersavond. Vrijdagavond 7 juli 2018 is het zover, onze Vrijwilligersavond. Een hapje en een drankje voor iedereen die gedurende het seizoen meehelpt bij EMOS.

Onze vereniging dat ben jij ook!

Lees verder
De petjes van Gea

De petjes van Gea

24 februari 2017

Het is mijn beurt om een bestuursblog te schrijven. Mijn speerpunten binnen het bestuur van EMOS zijn de contacten met de gemeente en activiteiten.

Lees verder