Bloedstollende vrijdag voor jeugd EMOS & Achilles!

SCARY | De jeugdactiviteitencommissie van Achilles organiseert op vrijdag 1 maart weer de jaarlijkse spooktocht, genaamd ‘Scary Friday’. Het JAC stuurt bij deze activiteit de jeugd het bos in met een geheimzinnige opdracht.

Dit jaar is er een moord gepleegd in het bos. De opdracht is: ga met je teamgenoten op onderzoek uit en vind de dader! Voordat het te laat is en er meer slachtoffers vallen… Het evenement is voor alle spelers en speelsters van JO11, JO13, MO13 en MO15! Ook vrienden en vriendinnen mogen meedoen. 

Tijden

We verzamelen op vrijdag 1 maart om 19.00 uur in de Achilleskantine. Van daaruit vertrekken we per groepjes naar het bos. We sluiten de avond af tussen 22.00 en 23.00 uur. 

Aanmelden kan vanaf nu: per groepje (4 tot 6 personen) of individueel (dan delen we je later in bij een groepje). Wij zorgen per groepje voor een begeleider.

Aanmelden en meer info via Timo Oving van het JAC (06-24252415). Kosten: 5 euro p.p. 

LET OP: we zoeken nog een aantal vrijwilligers, dus wie deze avond wil helpen (als begeleider, als ‘spook’ of als hulp in de kantine), is van harte welkom! Laat het ons weten!

Deel dit bericht