Achilles/EMOS JO15-4 wint toernooi bij Rigtersbleek!

BEKER |  Samenwerkingsteam Achilles / EMOS JO15-4 heeft zaterdag op het hoofdveld van Rigtersbleek de eerste prijs gepakt bij het zogenoemde C-toernooi! Na vier wedstrijden kroonde de ploeg van trainer Remco en leider Robert zich tot de trotse kampioen!

Het was voor de spelers en ouders van JO15-4 weer even wennen, zo vroeg uit bed op de zaterdagochtend. Geen wedstrijd om 10.00 uur of later, maar al om 8.34 uur. Waar de één extra vroeg moest opstaan vanwege de verre reis vanuit Glanerbrug, kon een ander weer wat langer blijven liggen, vanwege de wel heel korte reisafstand (minuutje lopen).

Bakken
Terwijl het nog aardig schemerig is, beginnen de jongens van Achilles en EMOS om 8.34 uur aan het toernooi met als eerste tegenstander Rigtersbleek. De speaker zorgt voor het begin- en eindsignaal: ‘Scheidsrechter klaar? Beginnen maar!’, klinkt het. De meegereisde ouders en begeleiding hebben er zin in. Hopelijk bakken de jongens er wat van!

Het duurt nog een tijdje voordat de fanatieke aanhang kan juichen. uit een strafschop komt JO15-4 na een paar minuten dan toch op voorsprong! Even later valt ook nog de 2-0. Een goed begin, de eerste drie punten zijn een feit!

0-0
Wedstrijd 2 wordt zoals verwacht een stuk zwaarder. BSC Unisson blijkt een goede tegenstander te zijn. Toch weet doelman Arjan de nul te houden (0-0) en blijft er daardoor hoop op de eerste plaats! Want de ploeg van leider Robert wil maar met één prijs naar huis gaan en dat is de eerste prijs!

Ontlading 

De laatste pot voelt als een echte finale, de spanning is duidelijk aanwezig op en rondom het veld. Achilles / EMOS krijgt de kansen wel, maar het afmaken blijft lastig. Doelman Arjan wordt zelfs nog even wakker geschud bij een counter, maar de goalie houdt zijn doel schoon! Achilles / EMOS beloont zichzelf uiteindelijk met de 1-0: de ontlading is enorm!

Na de 1-0 volgt ook nog de 2-0, waarna het feest kan beginnen. Eerst een wave met de supporters op de tribune, waarna de huldiging plaatsvindt in de warme kantine. Daar wordt zelfs nog een polonaise ingezet.

Het jaar 2019 had niet beter kunnen beginnen voor JO15-4!

Onze felicitaties gaan naar Scott, Sebastiaan, Ruben, Guus, Niek, Tommy, Eric, Michel, Joran, Wouter Prinsen, Arjan, Wouter Peereboom, Derk, Bart, trainer Remco en leider Robert!

Rigtersbleek, bedankt voor de organisatie!

Deel dit bericht