17 juni 2017

Uitbreiding samenwerking met Achilles

Uitbreiding samenwerking met Achilles

Achilles en EMOS gaan komend seizoen meer samenwerken. Afgelopen seizoen hadden we al samenwerkingsteams bij de meisjes, komend seizoen gaan we ook bij het oudste jongensteam samenwerken. Hieronder meer informatie over de samenwerking.

Meidenteams

Bij de meisjes gaan we komend seizoen wederom samenwerken met Achilles. Dit keer niet bij één, maar bij meerdere leeftijdsgroepen. Dit betekent dat er meisjesteams komen met zowel speelsters van Achilles als speelsters van EMOS. Ook zijn er komend seizoen meisjesteams waarin alleen speelsters van Achilles of alleen speelsters van EMOS zitten.

Bij een tekort aan speelsters, gedurende het seizoen, is het mogelijk om speelsters van elkaar te ‘lenen’. Vandaar dat alle meisjesteams komend seizoen samenwerkingsteams (ST) worden genoemd, ook als er in principe alleen speelsters van EMO of Achilles in zitten.

Over de exacte invulling van deze teams, de begeleiding en over de praktische zaken volgt binnenkort nog een apart bericht op onze site. De teams voor komend seizoen zijn inmiddels bekend:

ST: EMOS / Achilles MO19-1
ST: EMOS / Achilles MO17-1 (EMOS-team)
ST: EMOS / Achilles MO15-1
ST: EMOS / Achilles MO15-2 (Achilles-team)
ST: EMOS / Achilles MO13-1
ST: EMOS / Achilles MO11-1 (EMOS-team)

Samenwerking JO19-1

EMOS en Achilles hebben besloten om, naast de samenwerking bij de meisjes, ook bij JO19 te gaan samenwerken. De reden van deze samenwerking is het tekort aan spelers bij zowel Achilles JO19-1 als EMOS JO19-1. Dit betekent dat er bij de A-jeugd een team komt waarin zowel spelers van EMOS als spelers van Achilles zitten. Hierdoor kunnen zowel de jongens van Achilles als de jongens van EMOS blijven voetballen!

Op papier heet dit team ST: EMOS / Achilles JO19-1. Over de exacte invulling van dit team en over de praktische zaken volgt deze zomer nog een apart bericht op onze site. 

Deel dit bericht