Match center

Laatste verslagen
PROGRAMMA
Meer
UITSLAGEN
Meer
Standen
Meer

Laatste verslagen

De Première…

De Première…

Wedstrijdverslag door Wouter Reinders

Een leergierige groep, ontzettend enthousiast, zeer gemotiveerd om betere voetballers te worden en een hele goede sfeer. Dat is hoe je onze onder 11 kunt en mag beschrijven.

Na maandenlange training ‘achter de schermen’ was het team klaar om aan het trouwe publiek te laten zien wat ze hebben geleerd en zichzelf hebben aangeleerd.

Wedstrijdverslag Suryoye-Mediterraneo- EMOS 6-4

Wedstrijdverslag Suryoye-Mediterraneo- EMOS 6-4

Wedstrijdverslag door Mariëlle Rudde | 6 mei 2017

Op een mooie zaterdagmorgen 6 mei loopt een trainer wat zenuwachtig met de telefoon heen en weer, spelers netjes in trainingspak zijn met de bal aan het overspelen, ouders aan de koffie, kortom, we gaan weer voetballen. Het was even spannend waar onze invalkeeper zou zijn, maar hij is ook onderweg naar de wedstrijd dus we gaan vertrekken.

Gastspelers spelen erg goed!

Gastspelers spelen erg goed!

Wedstrijdverslag door Wouter Reinders

Vanochtend werd er bij De Tubanters gespeeld. Jurre, Thomas en Daan deden vandaag met ons mee; normaal gesproken spelen zij hun wedstrijden in het talentvolle JO9-1.

30 april 2017
E1
Lees verder...

Knappe overwinning op Avanti

Wedstrijdverslag door Wouter Reinders

Vanochtend stond de thuiswedstrijd tegen Avanti JO11-3 op het programma. Dit is een opleidingsteam waarvan het grootste deel volgende seizoen in JO11-1 zal moeten spelen.

30 april 2017
E1
Lees verder...
Jo11 -1, zaterdag 1 april

Jo11 -1, zaterdag 1 april

Zoals de datum al doet vermoeden werd het een bijzondere voetbal ochtend. De eerste grap kwam van Enzo, hij zou niet komen want ging zwemmen, Yannick deed er een appje achter aan dat hij ook niet kwam want zijn arm was gebroken !!!!! Gelukkig zoals afgesproken was iedereen op tijd aanwezig, gezond en wel.

wedstrijdverslag EMOS MO17 – SVZW MO17

wedstrijdverslag EMOS MO17 – SVZW MO17

wedstrijdverslag EMOS MO17 – SVZW MO17 | Harold Schoonderbeek
 
TROTS!
 
De meiden van de MO17 hebben de wedstrijd tegen SVZW MO17 met 4-1 gewonnen. TROTS met hoofdletters is het juiste woord voor deze overwinning. De meiden hebben vandaag de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe gespeeld, met prachtige combinaties, en als een echt team. De eerste 5 minuten liep nog wat stroef en we kwamen op een 0-1 achterstand. Als een team werd er daarna gevoetbald, en een mooie combinatie werd mooi afgerond door Bo, 1-1. Vervolgens werd een vrije schop net buiten de zestien prachtig door Judith prachtig ingeschoten.
 
Na de thee waren de meiden direct scherp, wat snel de 3-1 bracht door weer een prachtige combinatie over rechts met een strakke voorzet van Kim en mooi afgerond door Manon W. Tot slot werd de 4-1 op het scorebord gezet door weer een goal van Bo. 
Er werd door iedereen zeer goed gespeeld en we zijn dan ook erg TROTS!