Match center

'Alle wedstrijdinfo bij elkaar'

Het Match Center, de plek waar je alle informatie kunt vinden met betrekking tot KNVB-wedstrijden en -competities.

Standen, uitslagen, programma, routeplanner, uitgebreide wedstrijdinfo.
Match center
CLINIC 4-6 JAAR

'Kom ook eens meespelen !'

Weet uw zoon of dochter nog niet welke sport het beste bij hem of haar past? Kom dan eens langs bij een training en speel mee!
Voor kinderen tussen de 4 en 6 jaar is er de clinic. Je bent van harte welkom!
Clinic
MEIDEN & VROUWEN

'Graag met meiden voetballen ?'

Op dit moment telt EMOS 108 vrouwelijke leden. Voor alle leeftijdscategorieën bieden we een plek! We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste voetbalsters. Wil jij de sfeer bij EMOS eens proeven? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar meiden@emos.nl.
Meiden

Lid worden ?

Jij wilt gaan voetballen? Ben jij 7 jaar of ouder kom dan bij EMOS! Wat doen wij om het jou naar je zin te maken? Wij zijn een vereniging die met de eigen jeugd op een zo hoog mogelijk niveau wil voetballen. Dat doen we met enthousiaste, gediplomeerde selectietrainers die werken aan de voetbaltechnische capaciteiten van onze jeugdspelers. Wij stimuleren een sportieve mentaliteit, het respecteren van anderen en het samenwerken, zowel binnen als het buiten het veld. Ook als meisje is het mogelijk om bij EMOS te voetballen.

Naast het voetbal organiseren wij ook allerlei leuke activiteiten. Het hoogtepunt daarvan is volgens velen het voetbalkamp. Het allerbelangrijkste voor ons is echter dat jij plezier beleeft aan het voetballen.

Mede door de vele vrijwilligers zijn wij een hechte vereniging Veel van onze jeugdleden tonen aan dat zij het naar hun zin hebben bij EMOS. Want naast voetballer zijn zij ook actief als vrijwilliger, bijvoorbeeld als scheidsrechter, trainer of leider. Word jij (in de toekomst) ook vrijwilliger bij EMOS? Wij willen een echte familievereniging zijn. Daarom is het ook voor hen juist leuk om vrijwilligerswerk te gaan doen. Er is bij EMOS altijd wel iets voor je te doen, ook bij ons geldt dat vele handen het werk licht maken.

Wij zijn een betaalbare vereniging en vinden dat voetbal toegankelijk moet zijn voor alle inwoners van Noord-Enschede. Daarom proberen wij de contributies zo laag mogelijk te houden.

Ik wil lid worden
Nieuws

Voetbal

Gratis FC Schalke 04 democlinic

Gratis FC Schalke 04 democlinic

16 april 2018

Om jullie alvast een voorproefje te geven van de FC Schalke 04 voetbaldagen die in oktober van 2018 plaatsvinden bij onze vereniging, zijn er op woensdag 18 april al door FC Schalke 04 opgeleide trainers bij RKSV EMOS! Zij geven een democlinic waar iedereen van onze vereniging en omliggende verenigingen gratis aan mee kunnen doen. 

Er zijn 2x 50 plaatsen beschikbaar en jij mag ook al je vriendjes en vriendinnetjes opgeven. Hoe? Stuur deze inschrijflink door: 

Meer info? 👇

🚩      RKSV EMOS
📅      Gratis clinic op 18-04-2018
🎉      Voor iedereen tussen de 6 t/m 15 jaar die lid is van een voetbalvereniging
⌚       Democlinic      –     16.30 uur t/m 18.30 uur
🌐   Inschrijven via: http://eepurl.com/dq5wLP

 
Lees verder
EMOS wint van TVO

EMOS wint van TVO

15 april 2018

Vandaag speelde EMOS 1 thuis tegen sv TVO uit Beckum. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd dankzij Maikel van Loon, 3 goals en Niek van Stralen die 2x wist te scoren. Eindstand 5-1.

A.s. donderdagavond19 april speelt EMOS 1 ook een thuiswedstrijd. Om 18.45 uur trapt de selectie af tegen sv Hector.

Pupil van de week Cas Driezen – EMOS JO7-2

 

Lees verder