DE SPONSOREN
Zoals veel verenigingen kan ook EMOS niet zonder de (financiële en/of materiële) steun van bedrijven en instellingen.

Op deze pagina vindt u alle bedrijven en instellingen die EMOS een warm hart toedragen. EMOS is onderstaande bedrijven en instellingen dan ook zeer dankbaar voor hun steun. Immers zonder deze steun zijn veel activiteiten niet mogelijk.
Meer
SPONSORMOGELIJKHEDEN
EMOS biedt u de volgende mogelijkheden:
1. Senioren/Juniorenpakket (elftallen), bestaande uit tenues, trainingspakken en voetbaltassen
2. Pupillenpakket (zeventallen), bestaande uit tenues, trainingspakken en voetbaltassen
3. Kledingpakket Barpersoneel, bestaande uit polo's en sweaters
4. Reclamebord
5. Wedstrijdsponsor thuiswedstrijd EMOS 1
Meer
CLUB VAN 50
De Club van 50 bestaat uit personen die Emos een warm hart toedragen.

Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor de voetbalvereniging te realiseren.

Met een bijdrage van € 50,00 per seizoen bent u lid van de Club van 50.
Meer

Laatste nieuws

Cartridge Europe shirtsponsor EMOS 5

Cartridge Europe shirtsponsor EMOS 5

Zondag 20 september werd er na een leuke gewonnen pot voetbal EMOS 1-Neede 1 (5-0) een shirt sponsorcontract getekend tussen EMOS en Cartridge Europe te Enschede.
Eigenaar Timo Kingma gevestigd met zijn bedrijf aan de Deurningerstraat 14-a is zelf speler van EMOS 5 en speelt dit en de komende seizoenen met de borst vooruit zodat zijn bedrijfsnaam CARTRIDGE EUROPE niet zal worden overzien.

Wij bedanken deze nieuwe sponsor (DE voordeligste printcartridge specialist) en wensen EMOS 5 alvast een geslaagd seizoen toe.

Stem dit weekeinde op EMOS

Stem dit weekeinde op EMOS

Stem dit weekeinde op EMOS bij de Rabobank Clubkas Campagne.

Ben je lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen en heb je nog niet gestemd? Steun dan dit weekeinde nog je club en breng je stem uit. Iedere stem is geld waard. Na dit weekeinde worden de stemmen geteld. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiele bijdrage voor EMOS.

Alvast bedankt voor jouw stem!

Clubkas campagne Rabobank voor EMOS

Clubkas campagne Rabobank voor EMOS

EMOS doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De leden van Rabobank Enschede-Haaksbergen bepalen welke clubs een financiële bijdrage ontvangen. Deze campagne vervangt de huidige sponsoring. Een financiële bijdrage kunnen we als club goed gebruiken, bijv. voor het aanstaande 100-jarig jubileum. Help je ook mee?

Ben jij klant, maar nog geen lid? Word lid voor 1 april en stem ook op EMOS!

Meidenlijn in nieuwe kleding

Meidenlijn in nieuwe kleding

De complete kledingcollectie van alle meidenteams is vernieuwd, dankzij de gecombineerde sponsoring van Twepa, TimesLab en Bouwbedrijf Renshof. Afgelopen weekend is er door alle teams al gespeeld in de nieuwe kleding en het resultaat mag er zeker zijn!

Hiermee is inmiddels ook in de kleding terug te zien dat er een stevige vrouwensectie staat bij EMOS, waar we trots op mogen zijn. Binnenkort vindt bovendien het officiële presentatiemoment plaats van de gehele nieuwe lijn. Zodra de exacte datum en het tijdstip bekend zijn, wordt dit uiteraard hier bekend gemaakt. 

Sneakpreview

Sneakpreview

Hiernaast zie je een sneakpreview van de nieuwe kledinglijn van de EMOS meidenlijn. De gehele meidenlijn is in het nieuw gestoken met de gezamelijke sponsoring van TimesLab, Bouwbedrijf Renshof en Twepa. Deze nieuwe stijl is uiteraard ook doorgevoerd in de trainingspakken en de shirts.

Wil je de meiden en dames ook hun beste beentje voor zien zetten en fanatiek spelend in hun nieuwe wedstrijdshirts? Kom dit weekend lang bij één van de wedstrijden dit weekeinde van de EMOS meiden of EMOS Vrouwen!