VRIJWILLIGERS
Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.
Meer
BESTUUR
Ook onze vereniging heeft een artikel in de statuten opgenomen waarin haar doelstelling is vastgelegd. Deze luidt als volgt:

"De vereniging heeft ten doel, het doen beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de beroepsvoetbalsport"
Meer
HISTORIE
Met inmiddels een historie van meer dan 100 jaar nemen we je graag mee terug in de tijd. Elk heden heeft natuurlijk ook een verleden.

Lees verder op de historie-pagina om een kijkje te nemen in onze mooie historie.
Meer

Laatste nieuws

Grote Club Actie van start

Grote Club Actie van start

De Grote Club Actie gaat van start. Alle jeugdspelers krijgen bij de wedstrijd of bij de training een verkoopboekje.

Steun EMOS door zoveel mogelijk loten te verkopen. De lotenkopers maken kans op mooie prijzen met als hoofdprijs € 100.000.
 
Hoe werkt het? 
22 september 2017
Lees verder...
Nieuwe aanpak Grote Clubactie

Nieuwe aanpak Grote Clubactie

Dit jaar gaat EMOS voor het 5e jaar op rij deelnemen aan de Grote Club Actie! Een jubileum dat we graag vieren met mooie prijzen voor onze lotenverkopers.

Nieuw is dat vanaf het volgende seizoen leden zelf bepalen waaraan de opbrengst van de EMOS Grote Clubactie besteed moet worden.