VRIJWILLIGERS
Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. De bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen elk weekend weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.
Meer
BESTUUR
Ook onze vereniging heeft een artikel in de statuten opgenomen waarin haar doelstelling is vastgelegd. Deze luidt als volgt:

"De vereniging heeft ten doel, het doen beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de beroepsvoetbalsport"
Meer
HISTORIE
Met inmiddels een historie van meer dan 100 jaar nemen we je graag mee terug in de tijd. Elk heden heeft natuurlijk ook een verleden.

Lees verder op de historie-pagina om een kijkje te nemen in onze mooie historie.
Meer

Laatste nieuws

Nieuwe aanpak Grote Clubactie

Nieuwe aanpak Grote Clubactie

Dit jaar gaat EMOS voor het 5e jaar op rij deelnemen aan de Grote Club Actie! Een jubileum dat we graag vieren met mooie prijzen voor onze lotenverkopers.

Nieuw is dat vanaf het volgende seizoen leden zelf bepalen waaraan de opbrengst van de EMOS Grote Clubactie besteed moet worden.

Even bie proat’n met mekaar

Even bie proat’n met mekaar

Na de succesvolle eerste editie gaat ‘Even bie proat’n met mekaar’ verder.
Op 8 december organiseren we opnieuw een gezellige bijeenkomst voor 60 plussers.

Een persoonlijke uitnodiging krijgt u toegezonden. 
We hopen opnieuw velen te mogen begroeten in ons clubgebouw. De bijeenkomst start om 15.00 uur.

Laatste inleverdata teamtassen en teamtenues

Laatste inleverdata teamtassen en teamtenues

Inmiddels zijn al veel teamtassen met kleding ingeleverd. Maar door bijv. toernooien konden nog niet alle teamtassen worden ingeleverd. Daarom nog extra data voor het aanleveren van de tassen met kleding. 

woensdag 17 en donderdag 18 juni, of de allerlaatste mogelijkheden op woensdag 24 en donderdag 25 juni.

Van 19.30 tot 20.30 uur staan de leden van de kledingcommissie klaar om de laatste tassen in te nemen in het clubgebouw.

Alvast bedankt!

 

Op zoek naar nieuwe speelsters in de gehele vrouwen/meidenlijn

Op zoek naar nieuwe speelsters in de gehele vrouwen/meidenlijn

Bij EMOS spelen bijna 100 meisjes en vrouwen. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar nieuwe speels voor alle leeftijdscategorieen. 

Vanaf de meisjes E tot en met het vrouwenteam is er plek in (nieuwe) teams voor het komende seizoen. Onze meiden A speelt al jaren in de hoofdklasse en het vrouwenteam in de 4e klasse.

Afgelopen seizoen is de gehele vrouwen/meidenlijn in een nieuw tenue gestoken door een samenwerking met een 3-tal sponsoren. Wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen, voetbal jij mee?